ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ανασκόπηση στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

Μια ματιά στα διαγράμματα με την μεγάλη μέχρι και την μικρή εικόνα με μερικά σχόλια που υπενθυμίζουν τα κριτήρια που κατά την άποψή μας προσδιορίζουν την τάση του δείκτη στα διάφορα time frames.

 

Στο ημερήσιο βλέπουμε και όλα τα καθοδικά gap ανοίγματος καθώς και τα τρία πλησιέστερα ανοδικά τα οποία θα έρθουν πιο κοντά αν από αύριο διασπαστεί η ασθενής στήριξη που βλέπουμε παρακάτω στο 120λ διάγραμμα.

Κατά την άποψη του νέου φίλου μας Xanthos ... Το κόκκινο κερί της Παρασκευής ήταν καταλυτικό για την κίνηση του δείκτη . Στην τεχνική ανάλυση των candlesticks λέγεται φάκελος κορυφής. Tο 781-783 ήταν μία αντίσταση αλλά η αντίδραση του δείκτη με ένα τέτοιο κερί αναπάντεχη. Δεχόμαστε ότι μπορεί να είναι τοπική κορυφή . Ο δείκτης την Δευτέρα  δεν πρέπει να κλείσει κάτω από 756,90. Αν γίνει αυτό, μπαίνουμε σε νέα ταλαιπωρία (εκτός κάποιου εκτάκτου θετικού γεγονότος ). 1ος στόχος λίγο κάτω από το προηγούμενο χαμηλό των 735.66 μονάδων, αντίδραση και βλέπουμε . Αν η διόρθωση είναι βίαιη και κινηθεί ο δείκτης λίγο κάτω από το 690-700 , τελειώνει η ταλαιπωρία , άλλως θα έχουμε χρονική επέκταση της ταλαιπωρίας του δείκτη.

Δείτε επίσης την οπτική του φίλου Τάσου. και του ΤΕΟ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΗΡ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *