ΔΕΗ: Κίνηση ακόμα χαμηλότερα – Η ματιά των φίλων του Soltrade

Πλήρης αδυναμία για κίνηση πάνω από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά προκειμένου να αλλάξει την τάση στο ημερήσιο. Αντ' αυτού συνέχισε  καθοδικά διασπώντας και το τελευταίο χαμηλό στα 1,97 ευρώ οπότε ενεργοποίησε και τον σχηματισμό διπλής κορυφής που απειλεί να της γράψει νέο χαμηλό, κάτω και από τα 1,75 ευρώ αλλάζοντας και την οπτική γωνία να βρίσκεται απλώς σε μια βαθιά διόρθωση της κίνησης 1,75-3,35 ως κύμα 2. Για να ισχύει κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται με τίποτα κίνηση κάτω από τα 1,751 ευρώ που σημαίνει να σταματήσει κάπου στο 123,6% ή έστω στο 138,2% fibo του πρώτου πτωτικού κύματος Α (ή W).

Με άλλα λόγια δεν επιτρέπεται να πάει στον στόχο της Δ.Κ. Δεδομένου ότι οι ανοδικές αποκλίσεις των ταλαντωτών επιμένουν είναι αρκετά πιθανό μην πιάσει αυτή τη φορά το στόχο πράγμα που ναι μεν δεν είναι το πιο σύνηθες αλλά συνάδει με το γεγονός ότι προσεγγίζεται το χαμηλό της μετά την αποκοπή του ΑΔΜΗΕ.

Ανοδική απόκλιση παρατηρείται επίσης στον ROC της συνολικής τιμής ΑΔΜΗΕ+ΔΕΗ που έχουμε δει σε παλαιότερες αναρτήσεις, η οποία κατέγραψε το δεύτερο χαμηλότερο κλείσιμο σε εβδομάδα, μετά από αυτό στις 8/12/17.

Και εδώ βλέπουμε επίσης την εμφανή καθοδική απόκλιση στις κορυφές αλλά και ότι τώρα ο RSI βιάστηκε να πάει χαμηλότερα από τον Δεκέμβρη χωρίς ακόμα να έχουν πάει και οι τιμές, άρα έχουμε και κρυφή απόκλιση που μπορεί να σημάνει αναστροφή ανά πάσα στιγμή. Στο ημερήσιο η Δ.Κ δεν έχει ενεργοποιηθεί άρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Δείτε και την άποψη του φίλου ThitaDelta που βλέπει με τον δικό τρόπο επικείμενο γύρισμα καθώς και των Chiefsotos & Teo.

Και η άποψη του Geris :

Φαίνεται ότι το επίπεδο στήριξης στη περιοχή 2.15 χάθηκε και πλέον είναι αντιμέτωπη με τη περιοχή 1.75. Άσχημη ένδειξη ότι σε εβδομαδιαίο επίπεδο έκλεισε έξω από τις ΒΒ που δείχνουν να ανοίγουν (??) με αρκουδίσιο κερί (bearish engulfing) στόχος του οποίου είναι το 1.7 περίπου. Ταυτόχρονα οι κινήσεις (μπλε) εβδομάδας από τα ψηλά (3.35) με δεδομένο ότι χάθηκε και η ισότητα στο 1.618 δίνουν στόχο περίπου το 1.6 οι άλλες αναλογίες λίγο ψηλότερα ...

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: