ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Σημειώσεις 6/6/18

Ενδοσυνεδριακή διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά και αλλαγή της ημερήσιας τάσης τυπικά έστω κι αν είχαμε χαμηλότερο κλείσιμο. Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο της σύντομης ιστορίας της τέτοιες "αλλαγές τάσης" δεν γίνονται κάθε μέρα κι αυτές οι λίγες που έχουν καταγραφεί έγιναν κοντά σε κορυφές (οι καθοδικές) ή σε πυθμένες (οι ανοδικές). Η τάση αλλάζει και πάλι κάτω από το πρόσφατο χαμηλό. Στη ΔΕΗ οι κρυφές καθοδικές αποκλίσεις των ταλαντωτών δικαιώθηκαν σήμερα με υποχώρηση που έκλεισε το πιο κοντινό ανοδικό χάσμα. Ολοκληρώθηκε ωστόσο κι ο σχηματισμός ενός ακόμα high fractal που κατεβάζει τον πήχη τον οποίο πρέπει να υπερβούν οι τιμές για να αλλάξει η ημερήσια τάση σε ανοδική στο υψηλό της 22/5. Το καλό σενάριο είναι να βλέπουμε την ολοκλήρωση ενός ανάποδου ΩΚΩ ή Δ.Π που θα σηματοδοτήσει την αρχή ανοδικής κίνησης.

Πολύ κακή η εικόνα στις τρεις μετοχές του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ διάγραμμα της οποίας θα δούμε παρακάτω. Για τις άλλες δυο ισχύουν όπως και για την ΒΙΟ, όσα αναφέρθηκαν στην τελευταία ανασκόπηση.

Νέο χαμηλό για την ΒΙΟ με τον RSI προς το παρόν να διστάζει να αναμετρηθεί ξανά με την υπερπωλημένη ζώνη. Κυματικά μπορεί να έχει ένα υπόλοιπο ως το επόμενο καθοδικό σκαλοπάτι στην περιοχή των 2,75 ευρώ, τον θεωρητικό στόχο του range που διασπάστηκε πτωτικά. Στα 2,81 περίπου θα έχει διορθώσει όλη την ανοδική κίνηση από τo Δεκέμβριο του 2016 κατά 38,2%.

Ακόμη χαμηλότερα βλέπει ο φίλος Tsaros από το 38,2%. Δείτε και τη ματιά των φίλων Laaps & optimist στο χαρτί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

john X για ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΕΛΧΑ, CENER

ΙΝΛΟΤ (LAAPS)

ΠΛΑΘ

ΚΛΜ

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *