ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ανασκόπηση στην μικρή και τη μεγάλη εικόνα

Η απόκλιση του 2ου ταλαντωτή έδειξε κατά κάποιο τρόπο τον πυθμένα αφού όμως χάλασε πρώτα την εικόνα με την διάσπαση της V και του 767,17 αλλά και του ΕΚΜΟ 6Χ στο μηνιαίο κι αυτό που μένει είναι να δούμε αν αυτή η ζημιά είναι αρκετή για να χαθεί και το απόλυτο επίπεδο των 700,11 μονάδων στο χαμηλό του Νοεμβρίου, παρά τις όποιας αξίας αποκλίσεις βλέπουμε στα διαγράμματα και των δυο δεικτών.

 

Στη πρώτη συνεδρίαση του Ιουνίου κατάφερε πάντως την αντίδραση ανακτώντας τα επίπεδα που διέσπασε πτωτικά ξεκινώντας βέβαια από την υπερπωλημένη ζώνη στον RSI. Η ανοδική διάσπαση της Μ είναι ένα πρώτο θετικό βήμα. Η τάση βέβαια παραμένει καθοδική και προς το παρόν απαιτείται κίνηση στις 828 για να αλλάξει. Αναμένουμε να δούμε αν η δεύτερη συνεχόμενη αντίδραση ακριβώς στο τέλος της κατερχόμενης σφήνας θα δώσει και ανάλογη αντίδραση με την πρώτη.

Στον FTSE είχαμε επίσης αντίδραση από την υπερπωλημένη ζώνη αλλά και την παράλληλη της Ζ.

Και εδώ ανακτήθηκε και μάλιστα μια μέρα νωρίτερα το επίπεδο αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης στις 1988,09 μονάδες οπότε όπως και στον ΓΔ οι μεγάλοι σχηματισμοί διπλής κορυφής είναι απενεργοποιημένοι. Η ανοδική απόκλιση στον 2ο ταλαντωτή ήταν κι εδώ παρούσα.

Η διάσπαση του ΕΚΜΟ 6Χ και εδώ είναι μια σοβαρή ένδειξη για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης τουλάχιστον αλλά το κρίσιμο επίπεδο είναι κι εδώ το χαμηλό του Νοεμβρίου.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στις παραμέτρους στο πινακάκι όπως έχουν διαμορφωθεί την 1/6/18. Μόνο η ΓΕΚΤΕΡΝΑ είναι πλέον στο μπλε τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ 4/6/18 (Zelis)

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *