ΟΤΕ: Ώρα να δώσει σημάδια ζωής

Η τιμές βρίσκονται ακριβώς στο 38,2% fibo διόρθωσης όλου του ανοδικού από τα χαμηλά μετά το σοκ του δημοψηφίσματος και της ιστορικής κωλοτούμπας. Έκτοτε έχουν καταγραφεί 4 υψηλότερα χαμηλά μηνιαία low fractals που δίνουν και το ανοδικό χρώμα στο διάγραμμα μαζί βέβαια με την S την ανοδική γραμμή τάσης. Το τελευταίο χαμηλό ήταν στα 9,92 ευρώ και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι σε "αμφισβήτηση" μαζί με την στήριξη της S σήμερα τελευταία συνεδρίαση του μήνα. Θα ήταν πολύ καλό σημείο να κρατηθούν αυτές οι στηρίξεις όχι μόνο σήμερα αλλά και το επόμενο διάστημα αν θέλουμε να μιλάμε για παραμονή σε ανοδική μεσοχρόνια τουλάχιστον τάση και διατήρηση της προσδοκίας διάσπασης των υψηλών του 2014. Το ακόμα καλύτερο θα ήταν να κλείσει σήμερα πάνω από τα 10,522 ευρώ (μοιάζει απίθανο να συμβεί) προκειμένου να μην διασπάσει τον ΕΚΜΟ των 6 μηνιαίων χαμηλών για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβρη του 2015 οπότε είχε διασπάσει ανοδικά τον ΕΚΜΟ 6Υ.

Στο εβδομαδιαίο πάντως που ακολουθεί βλέπουμε ότι η εικόνα είναι ξεκάθαρα καθοδική και θέλει πολλή δουλειά για να διορθωθεί ανεξάρτητα αν καταφέρει να κρατήσει τα προσχήματα στο μηνιαίο.

Στο ημερήσιο που ακολουθεί βλέπουμε μια ανοδική απόκλιση στον ένα ταλαντωτή και τον RSI στην υπερπωλημένη ζώνη κι έχουμε κι αυτό το ΑΡΕΧ αύριο ...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ

ΕΧΑΕ (SPARTAN)

ΓΔ (THE OTHER), (SOLWN). (TEO), (IMALES), (OPTIMIST). (B. WUFFET)

INTRALOT (MPAMPIS M)

OTE ,CENER ΠΕΙΡ (TRADING2DAY)

ΑΔΜΗΕ (LORAC)

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.