ΟΠΑΠ: Το κακό και το καλό σενάριο

Με αφορμή τη νέα ενεργοποίηση (με κλείσιμο κάτω από 9,47) του ΩΚΩ εξετάζουμε δυο σενάρια. Το πρώτο είναι να τέλειωσαν τα δυο από τα τρία σκέλη της διόρθωσης και να αρχίσει το τρίτο όπως βλέπουμε στα δυο εβδομαδιαία διαγράμματα. Τον πιθανό μεγαλύτερο αριστερό ώμο που βλέπουμε στο πρώτο διάγραμμα τον κρατάμε στα υπόψη  για ενδεχόμενη βαθιά διόρθωση.

Το δεύτερο που βλέπουμε στο ημερήσιο που ακολουθεί είναι είτε να ολοκληρώθηκε η διόρθωση στο 38% διόρθωσης όλης της ανόδου από το 2ο16 είτε να είμαστε μεν στο Β της διόρθωσης αλλά να εκκρεμεί ένα ακόμα ανοδικό για να ολοκληρωθεί οπότε το C του (2) θα ξεκινήσει από αρκετά υψηλότερα. Ενδεικτικά,  ο στόχος του πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ που βλέπουμε είναι στην περιοχή των 10,80 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι η διάσπαση των ανοδικών γραμμών τάσης S & G δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αν λάβουμε υπόψη πόσο καιρό κινούνται οι τιμές γύρω από τον άξονα της γραμμής λαιμού του κανονικού ΩΚΩ (9,49-9,47) οπότε το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: