ΓΔ, FTSE, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΜΙΓ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΕΛΠΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, CENERGY κι οι Εξελίξεις στην αγορά με την ματιά των φίλων του Soltrade

Φοβερές οι διακυμάνσεις σήμερα σε δείκτες και σε αρκετές μετοχές οι περισσότερες από τις οποίες παραβίασαν ενδοσυνεδριακά σημαντικές στηρίξεις που για τα fractals σήμαιναν αλλαγή της ημερήσιας ή και της εβδομαδιαίας τάσης, γύρισαν όμως το ίδιο βίαια ανοδικά κλείνοντας σε πολύ υψηλότερα επίπεδα. Από την στιγμή που έκαναν τη δουλειά τους όσοι είχαν σπείρει διάφορες φήμες στην αγορά η όποιες αλλαγές δεν λαμβάνονται υπόψη αν δεν δούμε κλείσιμο ημέρας κάτω από αυτά τα επίπεδα. Ας δούμε μερικά διαγράμματα πολύ συνοπτικά αφού προσθέσουμε ότι η μεταβολή της ημερήσιας τάσης στον ΓΔ δεν λαμβάνεται υπόψη αφού δεν παραβιάστηκαν τα αντίστοιχα σημεία στον FTSE και τον ΔΤΡ ούτε καν ενδοσυνεδριακά.

 

Η συνέχεια μετά από αυτές τις εξελίξεις προβλέπεται λογικά ανοδική, αφού πρακτικά δεν άλλαξε η κύρια τάση της αγοράς ούτε και παραβιάστηκε καμιά από τις βασικές γραμμές τάσης.

Παρακάτω θα δούμε συνοπτικά διαγράμματα για τον ΓΔ και την ΜΙΓ με την αισιόδοξη ματιά του φίλου Μιχάλη Αγγελίδη  που ανέβηκαν προς το τέλος της συνεδρίασης.

Αισιόδοξος για την συνέχεια ως γνωστόν είναι και ο φίλος Τεό που βλέπει τον ΓΔ στις 930 - 940 μονάδες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΔΑΠ (Yiannis)

ΓΔ (ΤΕΟ)

ΔΤΡ-ΓΔ (ΒΟΒ) κι εδώ ΔΤΡ  και FTSE

ΔΤΡ (Zelis)

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: