ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΔΕΗ: Σημειώσεις 7/5/18

Νέα υποχώρηση σήμερα στους δείκτες και σε πολλές από τις δεικτοβαρείς μετοχές και αν έχουμε σε εξέλιξη το σενάριο του φίλου Πασχάλη είναι νωρίς να ψάχνουμε για τον πάτο της διόρθωσης. Σε αυτή την ανάρτηση θα ρίξουμε μια ματιά σε αποκλίσεις των ταλαντωτών, κρυφές και φανερές σε διαγράμματα ημέρας και ώρας του ΔΤΡ και της ΔΕΗ όντας σε αναμονή να δούμε αν αυτές οι αποκλίσεις σημαίνουν ότι πρέπει να αναμένεται κάποια αντίδραση.

Στον ΔΤΡ έχουμε τρία διαφορετικά ημερήσια διαγράμματα προκειμένου να δούμε τα πιθανά επίπεδα διόρθωσης του τελευταίου ανοδικού που κατά σύμπτωση έλαβε τέλος με τις επίσημες ανακοινώσεις για τα stress tests και βέβαια τα κοντινά ανοδικά gaps και τις αποκλίσεις του ημερήσιου. Οι τιμές δοκίμασαν σήμερα ως στήριξη της γραμμή τάσης από τις 1146 μονάδες που διασπάστηκε πρόσφατα χωρίς πάντως να την διασπάσουν καθοδικά αλλά ούτε και να καταφέρουν να απομακρυνθούν οπότε θα φαινόταν σαν ουτοπία να αναφέρουμε όπως και χθες σενάρια διπλού πυθμένα.

 

Ας δούμε και κάποιες ανοδικές αποκλίσεις που παρατηρούνται σε 60λ.

Εδώ μπορείτε να δείτε την άποψη του φίλου Geris για τον δείκτη.

Στην ΔΕΗ αντίστοιχα είχαμε κρυφές αποκλίσεις αφού οι ταλαντωτές βιάστηκαν να γράψουν χαμηλότερα χαμηλά από την τελευταία φορά που η μετοχή ήταν στα 1,75 ευρώ. Το σημερινό κερί όπως είχε αναφερθεί στην ανάρτηση της 5/5 έχασε σήμερα πανεύκολα την οριζόντια στήριξη στα 2,504 ευρώ και πλέον λογίζεται σε καθοδική τάση τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο, τουλάχιστον για όσο διάστημα θα βρίσκεται κάτω από αυτό το επίπεδο. Επιπλέον με την διάσπαση αυτή ενεργοποίησε ένα ψιλοαμφισβητούμενο σχηματισμό διπλής κορυφής που θέτει στόχο τα 2,07 ευρώ, λίγο κάτω από την ισότητα που όπως βλέπουμε στο διάγραμμα συμπίπτει και με το 78,6% επίπεδο διόρθωσης όλου του ανοδικού.

Στο τέλος της συνεδρίασης είχαμε κάποιες ανοδικές αποκλίσεις σε 60λ και εδώ.

Δείτε και την ματιά του φίλου Geris στην μετοχή καθώς και του φίλου Zelis.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟ

ΟΠΑΠ

επίτευξη στόχων ΙΝΤΚΑ, ΜΙΓ

η προσεχής κίνηση στην αγορά (Μ. Αγγελίδης)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: