ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSE 25, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΛΑΜΔΑ, ΜΙΓ την 4/5/18 – FFGROUP

Η απόκλιση των ταλαντωτών στους δείκτες δικαιώνεται απόλυτα από τις εξελίξεις στην πορεία των τιμών. Δυο νέες γραμμές τάσης προστίθενται στα διαγράμματά τους αναμένεται να μας απασχολήσουν. Το καλό σενάριο είναι να βλέπουμε κάποιο σχηματισμό διπλού πυθμένα αφού και τα μεγάλα ξένα χρηματιστήρια γύρισαν ανοδικά και το κακό είναι να συνεχιστεί η πτωτική πορεία προς την Κ ίσως μετά από μια μικρή ανοδική διόρθωση. Το καλό σενάριο ενισχύεται μόνο σε περίπτωση καταγραφής νέου υψηλού.

 

Δείτε στα σχόλια την πολύ ενδιαφέρουσα ματιά του φίλου ΝΕΚ.

Μια ματιά στις παραμέτρους που καταγράφονται στο γνωστό πινακάκι με τους τίτλους αλφαβητικά. Οι τελευταίες βασικές μεταβολές, αρνητικές στο σύνολό τους επισημαίνονται με κόκκινα βελάκια.

Τρεις μετοχές βρίσκονται και πάλι στα κόκκινα στην στήλη της ημερήσιας τάσης επηρεασμένες ίσως και από το θέμα με την Foli για την οποία υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές και διαγράμματα στην ανάρτηση της 3/5, ενώ στην ΒΙΟ είχαμε ενεργοποίηση καθοδικού σχηματισμού. Σημειώσεις για τις μετοχές αυτές έχουμε στα διαγράμματα που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΦΓΚΡΠ (ΝΕΚ), (D. KARALIS), (Optimist)

DAX (NEK)

ΦΦΓΚΡΠ - ΔΕΗ (ZELIS)

ΙΝΤΚΑ

ΠΕΙΡ

ΓΔ (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

ΙΝΛΟΤ αποκλίσεις

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *