ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η δουλειά έμεινε στη μέση – FFGROUP, ΔΕΗ

Με την λήξη της εβδομάδας δεν είναι πλέον δυνατόν να αλλάξει η εβδομαδιαία τάση αφού η τιμή της μετοχής δεν κατάφερε να περάσει  την οριζόντια αντίσταση των 0,355 ευρώ αφού επέστρεψε και πάλι κάτω από την καθοδική γραμμή τάσης.

Στο μηνιαίο όπου επίσης το επίπεδο αυτό είναι κρίσιμο δεδομένου το 0,355 είναι μηνιαίο high fractal που πρέπει να υπερβεί η μετοχή προκειμένου να μην κάνει ένα ακόμα χαμηλότερο υψηλό. Η τάση στο μηνιαίο είναι ουδέτερη και γίνεται καθοδική με παραβίαση του τελευταίου low fractal. Ο μήνας όμως έχει δρόμο ακόμα.

Για την ώρα οι τιμές φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει μια πεντακυματική άνοδο οπότε διορθώνουν όλη αυτήν την άνοδο. Τα επίπεδα διόρθωσης αλλά και τα gaps φαίνονται στο ημερήσιο διάγραμμα. Πολύ πιαθανό η διόρθωση να φθάσει ή πλησιάσει την περιοχή του τελευταίου τοπικού χαμηλού, λίγο πάνω από το 50% διόρθωσης όλης της ανόδου από τις 0,252 μονάδες.

Μια απόπειρα μέτρησης του 5κυματικού πιο αναλυτικά στο 60λ διάγραμμα.

Δεδομένων των δυσάρεστων εξελίξεων στην ΦΦΓΚΡΠ στα σχόλια της ανάρτησης μπορείτε να δείτε πολλές απόψεις και διαγράμματα για τη μετοχή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΦΓΚΡΠ (JIM MARCUS)

Zelis (ΔΕΗ)

DOW-SPX D.T?

FFGROUP επίτευξη στόχου μεγάλης Δ.Κ και ο νέος πιθανός στόχος

ΦΦΓΚΡΠ (Γ. Παπιγιώτης)

ΦΦΓΚΡΤΠ (Μ. Αγγελίδης)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: