ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αλλαγή της ημερήσιας τάσης σε ανοδική

Η πρώτη από τις συστημικές που κατάφερε να αλλάξει την ημερήσια τάση και να επιβεβαιώσει την αλλαγή αυτή καθώς και την ανοδική διάσπαση της κατερχόμενης σφήνας αποφασιστικά. Θεωρητικά ο στόχος της διάσπασης είναι στην κορυφή του σχηματισμού στα 0,352 ευρώ. Οι αποκλίσεις επαληθεύτηκαν πλήρως. Επόμενη αντίσταση το κοντινό καθοδικό gap 0,299. Stop long στα 0,251 ευρώ όπου η τάση γίνεται και πάλι καθοδική. Πρώτη στήριξη στο κοντινό ανοδικό gap 0.2716.

 

Όπως βλέπουμε η στήριξη της S δεν χρειάστηκε καν να δοκιμαστεί στο εβδομαδιαίο αλλά το επίπεδο που πρέπει να υπερβούν οι τιμές για αλλαγή της καθοδικής τάσης απέχει ακόμα πολύ, στα 0,355 ευρώ όπου έχουμε μηνιαίο high fractal.

Ας δούμε λίγο και το μηνιαίο όπου ο προβληματισμός για το χαμηλότερο υψηλό (ΧΥ) 0,355 μετριάζεται από το γεγονός ότι κάθε μηνιαίο low fractal σχηματίζεται ως τώρα σε υψηλότερη τιμή (ΥΧ). Η τάση παραμένει ανοδική όσο αυτό δεν αλλάζει δεδομένου ότι αντίθετα με τα low έχουν διασπαστεί ανοδικά δυο high fractals μετά το χαμηλό του 2016.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: