ΟΠΑΠ: Ενδείξεις αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης

Το σενάριο που περιγραφόταν στις 6/3/18 ακολουθείται με εκπληκτική ακρίβεια αφού μετά την αντίδραση λόγω της απόκλισης είχαμε πράγματι τον σχηματισμό και του δεξιού ώμου του καθοδικού σχηματισμού ΩΚΩ που τελικά ενεργοποιήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του μήνα.

 Η καθοδική διάσπαση του εβδομαδιαίου low fractal εκτός από την ενεργοποίηση του σχηματισμού έφερε και την αλλαγή τάσης σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα και βέβαια την επιβεβαίωση της καθοδικής διάσπασης της S1. Οι υπολογισμοί για την κυματική κίνηση που βλέπουμε στο ημερήσιο και τον στόχο του ΩΚΩ δείχνουν ότι πιθανότατα θα δούμε και το επόμενο τοπικό χαμηλό των 8,65 ευρώ.

Στην ακόμη μεγαλύτερη εικόνα είχαμε την διάσπαση με κλείσιμο του ΕΚΜΟ 6Χ και ισχύει ότι γράφτηκε στην αντίστοιχη διάσπαση του ΕΚΜΟ 4Χ στην μετοχή του ΜΥΤΙΛ. Εδώ τα backtests από το 2001 κατέδειξαν ότι ένα σύστημα βασισμένο στους ΕΚΜΟ 6Υ&Χ θα είχε 11 trades από τα οποία τα 8 θα ήταν κερδοφόρα με μ.ο κέρδους 161% ενώ 3 χαμένα θα είχαν απώλειες κατά μ.ο  -17,74%. Τα τελευταία 6 "σήματα" τα βλέπουμε στο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΑΠΣ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.