ΓΔ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΔΕΗ, ΜΙΓ. ΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΙΝΤΚΑ, ΔΤΡ, ΑΒΑΞ

Με την εικόνα των Αμερικάνικων δεικτών στο -1,5% περίπου νωρίτερα...

...αλλά και του DAX ο δικός μας μια χαρά τα πήγε σήμερα όταν σταμάτησε για δεύτερη φορά στην τελευταία SRL με το ενδεχόμενο πλέον της παραβίασης των 794 μονάδων να μοιάζει αρκετά πιθανό αφού και οι ισότητες αλλά και ο στόχος της Δ.Κ, που ξαναενεργοποιήθηκε σήμερα, είναι στην περιοχή των 767-775 μονάδων.

Στο μεταξύ η ΠΕΙΡ πάτησε γκάζι στον κατήφορο για να καλύψει το "χαμένο" έδαφος κι έπιασε τον 1ο πτωτικό της στόχο, αυτόν της Δ.Κ, έχοντας και τον επόμενο από τη διάσπαση του τριγώνου όπως είπαμε το Σάββατο. Δείτε εδώ την κυματική προσέγγιση του φίλου Zelis.

Η ΔΕΗ παρά τις ανοδικές αποκλίσεις συνέχισα καθοδικά επιβεβαιώνοντας την καθοδική τάση της οπότε ξανακοιτάμε τους πτωτικούς στόχους της ενώ ήδη στον RSI η απόκλιση έσπασε.

Και μια ματιά στην ΜΙΓ που εντυπωσίασε σήμερα απενεργοποιώντας την δική της διπλή κορυφή με ένα εντυπωσιακό κερί που συνοδεύτηκε από αύξηση του όγκου συναλλαγών σε μέρα με τελείως αντίθετη εικόνα στην αγορά  ...

...έχοντας μάλιστα ενεργοποιήσει σχηματισμούς αντιστροφής σε μικρότερο time frame που δεν είναι ορατοί στο ημερήσιο, με στόχους που φθάνουν ως και τα 0,163 ευρώ. Η ημερήσια τάση γίνεται και πάλι ανοδική πάνω από τα 0,152.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΧΑΕ ανοδικές αποκλίσεις αποκλίσεις

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ΙΝΤΚΑ (ΤΕΟ)

ΜΙΓ (ΤΕΟ)

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

ΑΒΑΞ (ΤΕΟ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: