ΟΠΑΠ, ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Σημειώσεις με την τάση στο κόκκινο – ΓΔ (Zelis), ETE (Christosz), MIG (TEO), FFGROUP, ΔΤΡ (Tsaros), S&P500 (D. Karalis)

Μετά την επίτευξη χθες του στόχου διπλής κορυφής και την διάσπαση της S1 έπιασε και το 9,49 που ήταν το πλησιέστερο low fractal εβδομάδας, σήμερα μάλιστα το διέσπασε για λίγο. Η επόμενη εβδομαδιαία στήριξη είναι πλέον το επίπεδο των 8,65 ευρώ αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν πιστεύω να μας απασχολήσει σύντομα. Ο RSI έχει πέσει σε επίπεδα που έχει να δει δυο χρόνια και από τα οποία δίνει συνήθως αντίδραση όπως βλέπουμε και στην μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθεί.

Σε περίπτωση αντίδρασης πάντως έχω κατά νου κι ένα δυσμενές σενάριο που το βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα. Αυτό διότι υπάρχει ενδεχόμενο να διορθώνουμε όλη την κίνηση από τα χαμηλά του 2016, που μάλλον ολοκληρώθηκε σε πέντε κύματα.

Στην Ιntralot είχαμε χθες μια δυσμενή εξέλιξη - επιβεβαίωση της καθοδικής αλλαγής της ημερήσιας τάσης με καθοδική διάσπαση του καθοδικού τριγώνου που βλέπουμε στο διάγραμμα και που μου ξέφυγε χθες που είχαμε τόσες μεταβολές. Εξυπακούεται ότι η επιστροφή στα πρόσφατα υψηλά ως απόρροια της ανοδικής διάσπασης της κατερχόμενης σφήνας της έχει πλέον ακυρωθεί.

ΓΔ 7/3 10:45 (Zelis)

MIG 7/3 (TEO)

Thumbnail

S&P500 CFD (D. KARALIS)

Thumbnail

ΕΤΕ 7/3 (ChristosZ)

copy paste

Thumbnail

 

FOLI FOLIE GROUP 7/3

Επίτευξη στόχων μικρής Δ.Κ και διάσπασης Τριγώνου

ΔΤΡ 7/3 16:00 (Tsaros)

Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την πορεία των τραπεζών , μετά την ολοκλήρωση του κύματος I με καταληκτικό τρίγωνο .Αναμένω μία επαφή με την κάτω πλευρά του τριγώνου και εν συνεχεία διόρθωση τουλάχιστον 61,8% του κύματος I.Ανοδική διάσπαση των 880 μ. ακυρώνει το παρόν σενάριο.

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.