ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Κοντά σε σημαντικές υπερβάσεις

Η άνοδος από τα χαμηλά των 700,11 συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και πλέον ο δείκτης βρίσκεται ενώπιον σημαντικών αντιστάσεων που η υπέρβασή τους όπως θα δούμε και στις σημειώσεις στα διαγράμματα με την μεγάλη εικόνα είναι πιθανό να δώσει ώθηση για αρκετά ψηλότερα.

 

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη του φίλου Zelis για τη δομή της ανόδου από τις 700 μονάδες.

Και μια ματιά στο πινακάκι με όλες τις μεταβολές των 3 τελευταίων συνεδριάσεων. Πλέον και στην στήλη της εβδομαδιαίας τάσης το μπλε επικρατεί του κόκκινου. Σιγά σιγά πάντως σε πολλούς τίτλους ανεβαίνει και το επίπεδο κάτω από το οποίο αλλάζει η ημερήσια τάση και θα ανέβει κι άλλο σημαντικά αν έχουμε μια μικρή έστω διόρθωση 2-3 ημερών.

 

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον εβδομαδιαίο διάγραμμα του νέου φίλου μας Eleos μας γράφει τα εξής:

Κοιτάζοντας την έως τώρα εξέλιξη ως ερασιτέχνης και ακολουθώντας τους ελέφαντες δεν θα μου έκανε εντύπωση η επιβεβαίωσή της. Κρίσιμο το 860 και 1050.
Το σενάριο προϋποθέτει στο τελευταίο τέταρτο ανάλογη κίνηση με πρώτο.
ΥΓ Αν ψυχολογώ τον Τσίπρα καλά, ίσως παίξει το παιχνίδι των εκλογών στην ώρα του, ώστε να κεφαλαιοποιήσει , όλο το ανοδικό οικονομικό μομέντουμ. 
Ίδωμεν...

Δείτε και την εκτίμηση του φίλου Μιχάλη για το ενδεχόμενο να είμαστε ακόμα σε διόρθωση. Εδώ μπορείτε να δείτε και τη ματιά του laaps.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.