ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ένα ακόμα ανοδικό βήμα

Η διάσπαση του επιπέδου 752,02 που άλλαξε βάσει fractals την εβδομαδιαία τάση σε καθοδική, δικαιώθηκε μεσο-βραχυπρόθεσμα αφού σήμανε ακόμα δυο μήνες ταλαιπωρία για την αγορά αλλά αποδείχθηκε ότι έγινε πολύ χαμηλά και ενώ είχαν ήδη διανυθεί τα 2/3 της πτώσης. Αυτά συμβαίνουν στις απότομες ανόδους ή κατολισθήσεις των τιμών.

Χθες ο δείκτης διέσπασε τελικά ενδοσυνεδριακά το επίπεδο 844,23 που ήταν το υψηλότερο από τα δυο τελευταία high fractals οπότε η τάση θεωρείται ανοδική εφόσον επανέλθει υψηλότερα. Για την ώρα όπως είναι φυσικό οπισθοχώρησε αφού το επίπεδο αυτό είναι σοβαρή, υποτίθεται, οριζόντια αντίσταση. 

Υπάρχει ενδεχόμενο κάπου εδώ να είχαμε λήξη κύματος 3 (που έφθασε σε διπλάσιες μονάδες από το κύμα 1) το οποίο μπορεί να διορθωθεί ακόμα και κατά 38% από το κύμα 4 που θα ακολουθήσει, αν η μέτρηση αποδειχθεί σωστή, αφού είναι ενδεχόμενο να τέλειωσε όλο το πρώτο πεντακυματικό με το τρίτο κύμα του να πλησιάζει το 161,8% του 1 και το πέμπτο να αγγίζει το 90% του 1. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην τέλειωσε απολύτως τίποτα εδώ και να τελειώσει υψηλότερα κι αν γίνει έτσι θα σημαίνει πιθανότατα ότι είμαστε ακόμα στο 3ο κύμα.

Το ζητούμενο τώρα για τους long είναι να επανέλθουν οι τιμές πάνω από τις 844,23 μονάδες και κυρίως πάνω από την γραμμή λαιμού ενός ανεστραμμένου ΩΚΩ όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί κι ο οποίος θα θέσει μεσοπρόθεσμους στόχους ως και 160 μονάδες ψηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 11/1 TRADING2DAY

ΓΔ 60λ Δ.Κ?

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: