ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ (Goldfish), EXAE (Optimist), ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ 5/12/17 – ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ 7/12/17 INTRADAY Ματιές

Νομίζω ότι έχουμε ήδη συμπληρώσει ένα ''WXY'' (με το Υ = 1,62 του W). Το ενδεχόμενο να έχουμε ακόμα μία 3κυματική ανοδική επέκταση ως ''Ζ'' υπάρχει αλλά ή τρέχουσα διόρθωση είνα ήδη βαθιά και δεν είναι ακόμα 3κυματική όπως πρέπει (Χ')..
Επομένως παίζει δυνατά και το εναλλακτικό μας σενάριο ενός ''WXY'' από τις 859 μονάδες (3-3-3). Κατάληξη λίγο χαμηλότερα των 700 μονάδων και νομίζω ότι AN γίνει θα γίνει παράλληλα με το επόμενο καθοδικό σκέλος του DAX..

Σχηματικά ως εξής:

Δείτε εδώ και την ματιά του φίλου VANCOULS στον Γ.Δ...

ΕΧΑΕ (OPTIMIST)

Θα προσθέσω στα διαγράμματα του φίλου optimist και αυτά που είχα ήδη ετοιμάσει για απόψε. Κατά την άποψή μου το κρίσιμο επίπεδο στη συνέχεια είναι τα 4,31 ευρώ όπου έχουμε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals τόσο σε ημερήσιο όσο και εβδομαδιαίο διάγραμμα πράγμα που σημαίνει ότι η πρόσφατη αλλαγή της ημερήσιας τάσης σε ανοδική ακυρώνεται. Αν χαθεί η R2 που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο ακυρώνεται ο -έτσι κι αλλιώς- αισιόδοξος στόχος της διάσπασης του σχεδόν συμμετρικού τριγώνου. Παρακάτω έχουμε και δυο ανοδικά gaps ανοίγματος στο ημερήσιο, που δεν έχουν κλείσει ακόμα όπως και το τελευταίο καθοδικό λίγο ψηλότερα.

Στην ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ η τάση στο ημερήσιο παραμένει καθοδική κι επιβεβαιώθηκε σήμερα που με την ενεργοποίηση και δεύτερου σχηματισμού διπλής κορυφής κι επίτευξη του 1ου στόχου του μικρότερου σχηματισμού και οι στόχοι φαίνονται στο διάγραμμα καθώς και στο πινακάκι με τις παραμέτρους που ακολουθούν:

Εδώ μπορείτε να δείτε και την άποψη του φίλου Τάσου για τη μετοχή.

ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ

7/12/17 Intraday

...και η εικόνα τους μαζί

Δείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα ματιά του φίλου Vancouls στη ΔΕΗ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (Zelis), (tasos)

ΑΤΤ (ΤΕΟ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: