ΔΕΗ: Μεγαλύτερες εκπτώσεις προσεχώς; – ΟΠΑΠ, ΜΟΗ, ΤΕΝΕΡΓΑ, ΦΟΥΡΛΗΣ, EUROBANK, ALPHA BANK

Πάνω που χαρήκαμε με την αλλαγή τάσης, την ανοδική διάσπαση της σφήνας και της καθοδικής γραμμής τάσης Ρ,  την ενεργοποίηση του ανεστραμμένου ΩΚΩ αλλά και με το σήμα εισόδου τόσο κοντά στα χαμηλά της ήρθε και το σημερινό κερί που τα ακύρωσε όλα κι έφθασε μέχρι και το επίπεδο ανοδικής διάσπασης της σφήνας. Δεν χάρηκε και πολύ η αγορά φαίνεται την συμφωνία για περαιτέρω συρρίκνωση της παραγωγικής δυναμικότητος της εταιρείας, που ήρθε μετά και την απόσχιση του ΑΔΜΗΕ. Όπως και να δούμε τα διαγράμματα στην μεγαλύτερη εικόνα, ακόμα και με την (αυθαίρετη) προσθήκη του ΑΔΜΗΕ σε αυτά, η τιμή βρίσκεται κοντά σε κρίσιμες γραμμές στήριξης από τα ιστορικά χαμηλά του 2012. Ακόμα κι εδώ όμως δεν φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να καταγράφονται ζημιές για άγνωστο χρονικό διάστημα ακόμα και για όσους έχουν τιμές κτήσης σε αυτά τα επίπεδα όσο κι αν θεωρώ ότι το πιθανότερο είναι να βγουν κερδισμένοι μακροπρόθεσμα.

Κάποια διαγράμματα και σκέψεις για την πορεία της μετοχής είδαμε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης από τους φίλους Lorac & Thita Delta.

Κατά τα λοιπά είχαμε αρκετές μεταβολές στο πινακάκι σήμερα μερικές από τις οποίες θα δούμε παρακάτω. Οι μετοχές που είναι τυπικά σε ανοδική τάση αυξήθηκαν κατά δυο ακόμα, αλλά εγώ προσωπικά δεν πείστηκα αφού το όριο παραβιάστηκε μες ενδοσυνεδριακά αλλά το κλείσιμο έγινε πολύ χαμηλότερα.

Δείτε και την επίτευξη του 1ου στόχου της Δ.Κ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΛΦΑ (ΑΝ.ΩΚΩ?) κι η ματιά του bob

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Δείτε επίσης: