ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ζητείται αντίδραση – ΕΛΠΕ, ΑΔΜΗΕ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΔΤΡ- 3Ε (Goldfish), ΔΕΗ – ΕΧΑΕ (Lorac), ΑΛΦΑ (Christos Z)

Ο Δείκτης βρίσκεται πάλι σε περιοχή ισχυρών στηρίξεων όπως ήδη αναφέρθηκε εδώ οι οποίες θα ήταν καλό να επιβεβαιωθούν ακόμη μια φορά. Στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί είμαστε και πάλι κάτω από τις 752 μονάδες με την τάση καθοδική και με διάσπαση σημαντικής στήριξης.

Οριακές αλλαγές τάσης που τυπικά είναι και πάλι καθοδική στο ημερήσιο, εντός του range 772 - 730 περίπου στο οποίο συνεχίζεται η πλάγια κίνηση του δείκτη, είναι άνευ σημασίας. Έχουμε ήδη σχηματισμένη μια διπλή κορυφή που ενεργοποιείται κάτω από τις 732 μονάδες και ίσως κι ένα διπλό πυθμένα που ενεργοποιείται πάνω από το πρόσφατο υψηλό αν δεν πάνε οι τιμές πολύ χαμηλότερα στην τρέχουσα κίνηση. Η μεσοβραχυπρόθεσμη συνέχεια πιθανότατα θα κριθεί από το ποιος σχηματισμός θα ενεργοποιηθεί.  Ο στόχος της καθοδικής διάσπασης της σφήνας Μ-Ν που είναι η επιστροφή στα 725,03 δεν έχει ακόμη επιτευχθεί και δεδομένου του κλίματος στην αγορά είναι πολύ πιθανό να πιαστεί άμεσα παρά την ανοδική απόκλιση του RSI. Η ισότητα με το πρώτο καθοδικό κύμα είναι λίγο κάτω από τις 722 μονάδες άλλωστε.

Ακολουθεί μια απόπειρα μέτρησης του τελευταίου πτωτικού κύματος που τρέχει τώρα.

Πολύ ενδιαφέρουσες εκτιμήσεις για την κυματική εικόνα του δείκτη από τον SAL, τον Goldfish, τον Πασχάλη, τον Geris κι άλλους φίλους, μπορούμε να δούμε στα σχόλια της ανάρτησης της 9/11/17 αλλά και της 11/11 .

Ας δούμε και το πινακάκι με τις μεταβολές της Παρασκευής ακόμα μια φορά που δεν ξέρω καν αν έχει νόημα (να συνεχίσει να αναρτάται - όχι να συμπληρώνεται).

Κάποιες από τις μεταβολές τις είδαμε ήδη στις προηγούμενες αναρτήσεις του Σαββάτου. Ας δούμε και τρεις ακόμα.

Στον ΦΡΛΚ θα δούμε που βρίσκεται μέσα και από το εβδομαδιαίο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 13/11/17 (FASOKINIGOS)

3E - ΔΤΡ (Goldfish)

ΑΛΦΑ (Christosz)

EXAE - ΔΕΗ (Lorac)

ΓΔ (ΤΑΣΟΣ)

ΙΚΤΙΝΟΣ

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: