ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Στο κλείσιμο μήνα κι εβδομάδας

Το κλείσιμο του μήνα βρήκε τις τιμές πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Χ οπότε δεν είχαμε και την ένδειξη επιβεβαίωση της αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης. Στα υπόψη πάντως ότι ήταν η 1η φορά από τον Ιούλιο του 2016 που το μηνιαίο χαμηλό ήταν κάτω από τον συγκεκριμένο κ.μ.ο.

Και στο εβδομαδιαίο κατάφερε στο τέλος της εβδομάδας να ανέβει πάνω από το όριο αλλαγής βάσει του χαμηλότερου από τα δυο εβδομαδιαία low fractals, στις 752,02 μονάδες. Επιπλέον αποδείχτηκε ανθεκτική η περιοχή στήριξης των 730 μονάδων στο πρώτο crash test.

Ακολουθούν μια ακόμα χαρτογράφηση των ανοδικών και πτωτικών χασμάτων τιμών, καθώς και δυο σενάρια - απόπειρες κυματικών μετρήσεων στο ημερήσιο διάγραμμα καθώς και κάποιες παρατηρήσεις για τις αποκλείσεις που παρατηρήθηκαν και σε μικρότερα time frames.

Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά σύμφωνα και με τις σημειώσεις που βλέπουμε στα διαγράμματα. Σε ότι αφορά τις παραμέτρους δεν είχαμε περαιτέρω κοκκίνισμα της τάσης αλλά αντίθετα έχουμε συν δυο τίτλους να έχουν αλλάξει τυπικά την ημερήσια τάση τους σε ανοδική σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλες οι μεταβολές στους τίτλους πλην ΓΔ & ΔΤΡ από τότε που τηρούνται τα πινακάκια βρίσκονται στο ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΧΑΛΚΟΡ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.