ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Σημεία ενδιαφέροντος

Καταγραφή σημείων και επιπέδων που εκτιμάται ότι μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικά τις επόμενες συνεδριάσεις, αρχής γενομένης από τα ημερήσια διαγράμματα όπου καταγράφονται τα κοντινά χάσματα τιμών και κάποιες θετικές αποκλίσεις.

  Και μια ματιά σε αντίστοιχα σημεία ενδιαφέροντος στην μεγαλύτερη εικόνα αφού σε τρεις συνεδριάσεις έχουμε ταυτόχρονο κλείσιμο εβδομάδας και μήνα...

Οι λόγοι για την σημασία που αποδίδεται στον ΕΚΜΟ 6Χ είναι οι ίδιοι που παρουσιάστηκαν το ΣΚ στον FTSE.

Και μια ματιά στην πιο βραχυπρόθεσμη εικόνα μετά από το σημερινό doji του ημερήσιου σε κρίσιμα επίπεδα.

Τέλος η καθιερωμένη ματιά μέσα και από το πινακάκι με τις μεταβολές των παραμέτρων οι περισσότερες από τις οποίες τις τελευταίες ημέρες έχουν να κάνουν με το χαμήλωμα των επιπέδων τους οποίους πρέπει να υπερβούν οι τιμές προκειμένου οι συγκεκριμένοι τίτλοι γυρίσουν σε ανοδική τάση, λόγω νεώτερων τοπικών υψηλών (high fractals) που σχηματίζονται στα τρέχοντα επίπεδα.

Αν εξαιρέσουμε τις τράπεζες (και την ΜΙΓ) που έχουν τραβήξει και τους δείκτες σε καθοδική μεσοπρόθεσμη τάση, ουσιαστικά οι υπόλοιπες μετοχές είτε παραμένουν στην πλειοψηφία τους ανοδικές αντίστοιχα στα εβδομαδιαία, είτε είναι κοντά στα επίπεδα που διασπάστηκαν με αποτέλεσμα να αλλάξει σε καθοδική η τάση τους όσον αφορά τις ΟΠΑΠ, ΤΙΤΑΝ, FF GROUP & η JUMBO η οποία μάλιστα βρίσκεται πάνω από το επίπεδο αλλαγής (13,55ε) κι έχει ενδοσυνεδριακά υπερβει και το επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης της σε ανοδική. Όσον αφορά τις ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ, είναι μεν σαφέστατα σε καθοδική τάση στο ημερήσιο αλλά στο εβδομαδιαίο δεν έχουν διασπάσει το συνολικό χαμηλό των 3,66 ευρώ (εξετάζοντάς τις ως συνέχεια της ΔΕΗ προ του διαχωρισμού τους), προκειμένου να θεωρούνται και βάσει των fractals σε καθοδική τάση.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε και ο ΓΔ δεν έχει απομακρυνθεί από τις 752 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ,  ΑΔΜΗΕ (Paslas)

ΕΤΕ (ΝΕΚ)

ΠΕΙΡ (ΝΕΚ)

ΠΕΙΡ (ΤΑΣΟΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.