Γενικός Δείκτης – ΜΙΓ (με επικαιροποίηση 29/6/17)

ΓΔ (βραχυπρόθεσμη ματιά)

Δείτε και μια παρόμοια ματιά από τον ΤΕΟ εδώ.

Η ουσιαστική μεταβολή σήμερα σε σχέση με το χθεσινό πίνακα παραμέτρων αφορά την ΜΙΓ που ακύρωσε την ανοδική διάσπαση του τριγώνου της διασπώντας μάλιστα τις δοκιμασμένες γραμμές τάσης σε ημερήσιο και εβδομαδιαίο αν και για το τελευταίο θα πρέπει να περιμένουμε την Παρασκευή.

Αρκετά σχόλια και διαγράμματα έχουν ανέβει στην χθεσινή ανάρτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εδώ, εδώ & εδώ στην προσπάθεια να δούμε που μπορεί να πάει αυτή η διόρθωση.

Στο πινακάκι που ακολουθεί βλέπουμε τις πιο σημαντικές από τις τελευταίες μεταβολές παραμέτρων της μετοχής που ως γνωστόν είναι με σήμα πώλησης από 16/6/17.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 29/6

Με πολύ δυνατή βουτιά και κλείσιμο στα χαμηλά ημέρας, στην περιοχή ισότητας των 2 τελευταίων πτωτικών κυμάτων μετά την γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό των περί ΜΟΔ - ΠΕΙΡ κλπ. Ο ελάχιστος στόχος του σήματος πώλησης ξεπεράστηκε βέβαια χαλαρά. Μια ενδιαφέρουσα εκτίμηση του Elliot61 μπορούμε να δούμε εδώ.

Ενδιαφέρον και το σχόλιο του newbie καθώς επίσης του nikolas2300 και του optimist.

Ένα ακόμα επίπεδο λίγο χαμηλότερα είναι αυτό των 0,132 - 0,133 ευρώ που προκύπτει από τον συνδυασμό της V στο μηνιαίο και του low fractal 0,134 στο εβδομαδιαίο γράφημα που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX (GOLDFISH)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.