Ματιές σε ΟΤΕ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΕΕ, ΑΤΤ, ΛΑΜΔΑ

Δυο όλες κι όλες οι μεταβολές (ευχάριστες με την έννοια της επίτευξης των στόχων που τίθενται) κατά τη σημερινή συνεδρίαση. Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιους δεικτοβαρείς τίτλους. Η εικόνα κάποιων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην τέλειωσε σήμερα η διόρθωση της αγοράς.

Για τον ΟΤΕ αναφερθήκαμε εκτενώς το ΣΚ αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο διάγραμμα σήμερα παρατήρησα ότι εκτός από το τρίγωνο του οποίου έπιασε τον στόχο 6 μήνες μετά την ανοδική του διάσπαση θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι υπήρχε κι ένας σχηματισμός διπλού πυθμένα ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις στις 4/5 κι έχει μέγιστο στόχο λίγο παραπάνω, στα 10,75 ευρώ. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα του ΣΚ.

Η ΕΤΕ παρά το θεαματικό rebound σήμερα με το κλείσιμό της με κάνει να πιστεύω ότι έχει μια ακόμα ... οπισθοχώρηση...

Η ΑΛΦΑ έφθασε ένα σεντ από τον 2ο στόχο της Δ.Κ της. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη δική της διόρθωση ή να υπολείπεται ένα ακόμα μικρό κομμάτι όπως γράφτηκε το πρωί.

Δείτε upd 24/5, 60λ & ημερήσιο (14:45)

Ο ΟΠΑΠ συνέχισε την χθεσινή εντυπωσιακή αντίδραση στην τριήμερη πτώση που προηγήθηκε αλλά η υποχώρησή του μόλις έπιασε τα προηγούμενα υψηλά με κάνει να σκέφτομαι και την περίπτωση να φτιάχνει κάποια διπλή κορυφή (Δ.Κ). Ο στόχος της διάσπασης του RANGE έχει πιαστεί από μέρες όπως και η παράλληλη της γραμμής τάσης χαμηλών.

Την ίδια "ανησυχία" (Δ.Κ), έχω και για την ΔΕΗ που έχει πιάσει μεν το στόχο του Δ.Π της αλλά για 3 μόλις σεντς δεν έπιασε και το μέγιστο στόχο της διάσπασης του μεγάλου τριγώνου της.

Στην ΕΕΕ βλέπουμε μια ακόμα σημαία αλλά δείκτες και ταλαντωτές δείχνουν διόρθωση και το επίπεδο αλλαγής τάσης είναι πλέον κοντά.

Τέλος μια ματιά στην ΑΤΤ που ναι μεν δεν έχει βέβαια κανένα ιδιαίτερο αποτύπωμα στους δείκτες αλλά ήταν η πρώτη με διαφορά στην τελευταία άνοδο. Αφορμή βέβαια ήταν η σημαντική υποχώρησή της σήμερα παρά το γεγονός ότι την μισή συνεδρίαση και μέχρι να πρασινίσουν οι δείκτες ήταν ανοδική.

 

Το πρώτο gap έκλεισε και το 38,2% διόρθωσης επιτεύχθηκε την 24/5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΛΑΜΔΑ ΔΙΆΣΠΑΣΗ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΥ

10ετές vs ΓΔ (CHARTANDPATTERNS)

ΓΔ Δ.Κ

ΠΕΙΡ (ΝΑΝΤΙΑ)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.