ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ 11/5/17

Η ανοδική κίνηση των τραπεζών συνεχίστηκε και σήμερα και ο φίλος Γιώργος (Hunterfix) στα διαγράμματα που ακολουθούν βλέπει και συνέχεια.

  

Δείτε και την επικαιροποίηση του ΔΤΡ στο τέλος της 12/5.

Η ΠΕΙΡ επιτέλους έπιασε σήμερα το μηνιαίο high fractal της στα 0,243 τελευταία από όλες τις υπόλοιπες και πλέον λογίζεται σε ανοδική τάση στο μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα (μηνιαίο). Για τους στόχους της τελευταία ανάρτηση ήταν στις 7/5.

Η ΑΛΦΑ, ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ έπιασαν κι άλλους στόχους τους σήμερα όπως βλέπουμε στο πινακάκι με τις παραμέτρους που ακολουθεί. Η ΑΛΦΑ του Δ.Π της, η ΕΤΕ του τριγώνου της, και η ΕΥΡΩΒ του 1ου από τους στόχους του δικού της Δ.Π. Όσο για την ΑΤΤ δεν προλαβαίνουμε πλέον τους στόχους κι είχαμε αναφορές στα πρωινά σχόλια.

Πέραν των τραπεζών είχαμε επίσης επίτευξη στόχων για ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ και ΜΟΗ. Αν μη τι άλλο ακόμη μια ενδιαφέρουσα ημέρα με συγκινήσεις για όσους τουλάχιστον είναι σε αυτά τα χαρτιά κι έχουν υπομονή με τους στόχους των σχηματισμών τους.

Ας σημειωθεί ότι στις στήλες των fractals βλέπουμε αρκετά σήματα αγοράς που παραμένουν ενεργά, έχουν πιάσει τους ελάχιστους στόχους τους (γι αυτό τα "κελιά" τους είναι άδεια) και δεν έχει ακόμα αλλάξει η τάση ώστε να πάρουν σήμα εξόδου.

Για το μέχρι πότε θα μπορούσε να κρατήσει αυτή άνοδος είχαμε εκτός των διαγραμμάτων του Γιώργου και την άποψη του φίλου Αναστάση (Chartandpatterns) στα πρωινά σχόλια.

Επιστροφή στον ΔΤΡ στο εβδομαδιαίο του οποίου βλέπουμε ότι μετά την επίτευξη των στόχων του Δ.Π του δεν διακρίνεται άλλο εμπόδιο μέχρι το μηνιαίο high fractal στις 1239,80 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΤΙΤΑΝ

ΑΤΤ (jojos) & επίτευξη στόχων, νέοι στόχοι εδώ & εδώ

ΓΔ ΣΕΝΑΡΙΑΚΙSRLPARABOLIC ARK & το πλάνο του optimist

ΜΙΓ (ΝΕΚ)

ΟΛΠ επίτευξη στόχου 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.