ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Επίτευξη στόχων και η ματιά του Goldfish

Έφθασε σήμερα στους γνωστούς στόχους και πλέον στο πινακάκι θα αναφέρεται ο στόχος της διάσπασης του ανοδικού καναλιού - σφήνας Μ-S. Κύριος στόχος η υπέρβαση του οποίου είναι προϋπόθεση για να σκεφτόμαστε υψηλότερα, παραμένει το μηνιαίο high fractal - οριζόντια αντίσταση 5,65.

Η υπέρβαση του προηγούμενου μηνιαίου fractal 4,33 αποδείχτηκε καθοριστική για την συνέχεια.

O φίλος Goldfish ανέβασε στην σελίδα της Vital finance τα παρακάτω για τα ΕΛΠΕ:

Η μετοχή το τελευταίο διάστημα κινείται έντονα ανοδικά και η εκτίμησή μας είναι ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει το ανοδικό κύμα 3, πιθανότατα κοντά στην πολύ σημαντική κορυφή των 5,65 ευρώ. Μετά αναμένουμε μια σημαντική διορθωτική κίνηση και νεότερα υψηλά στη συνέχεια. Δείτε την πρόσφατη κίνηση της μετοχής και την πιθανότερη εκτιμούμενη συμπεριφορά της στη συνέχεια:

 

Οι μεταβολές στις παραμέτρους της μετοχής από τα μέσα Ιανουαρίου είναι οι εξής:

Οι κυριότερες σημερινές αλλαγές στο πινακάκι μας ήταν τα ΕΛΠΕ, η άνοδος του επιπέδου αλλαγής τάσης που είναι και σημείο εξόδου από το long στην ΜΠΕΛΑ και η επίτευξη του στόχου της ΔΕΗ για την οποία υπάρχουν κι άλλοι στόχοι, πέραν αυτών που αναφέρονται στο πινακάκι και με τους οποίους θα ασχοληθούμε αν πιαστούν αυτοί που αναφέρονται, και η οποία πλησιάζει σε αντιστάσεις όπως μας γράφει κι ο φίλος Lorac. Τέλος είχαμε οριακά αλλαγή τάσης στην ΑΛΦΑ.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΛΟΤ σήμα αγοράς κι εδώ η οπτική του Nek

ΠΕΙΡ (optimist)

ΕΧΑΕ αλλαγές παραμέτρων

ΦΦΓΚΡΠ αλλαγές παραμέτρων

ΜΠΕΛΑ Δ.Κ σε 120λ

ΕΥΡΩΒ (Μ. Αγγελίδης)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: