ΕΧΑΕ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΧΑΕ

Σε απόλυτα ατασική περίοδο μετά από αποτυχημένες απόπειρες να διασπάσει την R που είναι καθοριστική για την τάση σε όλα τα time frames. Το ποια είναι η R θα το δούμε στα διαγράμματα με την μεγαλύτερη εικόνα που ακολουθούν. Κρατάει τις στηρίξεις από τις ανερχόμενες γραμμές τάσης και δεν βιάζεται να κλείσει το ανοδικό gap στα 4,43. Τα όρια της κίνησης τις τελευταίες 30 συνεδριάσεις είναι από τα 4.58 ως τα 4.80 ευρώ κι έχει φτιάξει κάτι σαν ντουντούκα, η διάσπαση της οποίας θα καθορίσει πιθανότατα και την βραχυπρόθεσμη κατεύθυνση των τιμών.

Και στο μηνιαίο δεν έχει καταφέρει να να αλλάξει την τάση. Είναι κι εκεί σε ατασική εικόνα με διαδοχικά Χαμηλότερα Υψηλά και Υψηλότερα Χαμηλά.

ΣΑΡ

Εξαιρετική εικόνα της μετοχής, καθαρά ανοδική από το μηνιαίο ως το ημερήσιο διάγραμμα και με διασπάσεις που δείχνουν υψηλότερες τιμές στόχους. Success story μετά το 2012.

Καθαρά ανοδική η εικόνα και στη μετοχή των Πλαστικών Θράκης που την έχουμε κοιτάξει ελάχιστες φορές ως τώρα λόγω των χαμηλότερων όγκων από αυτές που εξετάζουμε συνήθως που βέβαια κάνουν τις όποιες κυματικές εκτιμήσεις αμφίβολες .

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.