ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΜΟΗ

ΟΤΕ

Έφθασε σήμερα στον ελάχιστο στόχο που είχε τεθεί βάσει fractal trading καθώς και διέσπασε ανοδικά την (ελαφρώς) αποκλίνουσα κατερχόμενη σφήνα Μ-Ν που έχει μέγιστο στόχο υψηλότερα αυτών του σχηματισμού διπλού πυθμένα. Όλοι οι στόχοι φαίνονται στο διάγραμμα και αναφέρονται στο πινακάκι με τις παραμέτρους.

ΔΕΗ

Αλλαγή τάσης σήμερα για την μετοχή οι τιμές της οποίας έπιασαν τον στόχο της διάσπασης της κατερχόμενης σφήνας. Είχαμε επίσης και απενεργοποίηση του ΩΚΩ και ενεργοποίηση του (θεόστραβου) ΩΚΩ ο μέγιστος στόχος του οποίου φαίνεται στο διάγραμμα αλλά όχι και στο πινακάκι όπου δεν χωρά για την ώρα. Ο πρώτος στόχος του είναι στα 3,08ε, λίγο πάνω απ' αυτούς του σχηματισμού Δ.Π που ενεργοποιήθηκε πάλι προχθές. Δεν είναι απόλυτο πάντως λόγω της μεγάλης κλίσης της γραμμής λαιμού ότι πρόκειται για ΩΚΩ και μπαίνει για παρακολούθηση.

ΜΟΗ

Με βάση τις αποκλίσεις θα διακινδύνευα την πρόβλεψη ότι η μετοχή έφτιαξε ένα σχηματισμό διπλής κορυφής και πάει για διόρθωση, φυσιολογικό μετά από τόσο τρέξιμο. Η Δ.Κ ενεργοποιείται κάτω από το 15,15 κι η τάση αλλάζει κάτω από τα 15,02 ευρώ.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.