ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ανασκόπηση εβδομάδας 20-24/3/17 – ΑΛΦΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, SPX 27/3/17

Τίποτα δεν άλλαξε ΚΑΙ αυτή την εβδομάδα οπότε ισχύουν στο ακέραιο όσα αναφέρθηκαν στην προηγούμενη ανασκόπηση και δεν βλέπω λόγο να τα ξαναγράφω. Η V βέβαια ανεβαίνει, οι τιμές ψιλοπέφτουν και δεν μπορεί τελικά να μην συναντηθούν ξανά. Ταλαντωτής και δείκτης έχουν μεγάλα περιθώρια για χαμηλότερα και δεν φαίνεται ακόμα φως στο θέμα της αξιολόγησης...

Αυτό που άλλαξε χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι χάλασε κι ο κόσμος είναι η διάσπαση του χαμηλού της τελευταίας short setup bar (S.S.B) στο ημερήσιο όπου η τάση παραμένει καθοδική. Οι τιμές βρίσκονται ξανά στον πρώτο στόχο του mini σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) ο μέγιστος στόχος του οποίου είναι στις 1650 μονάδες για τις οποίες έγινε λόγος στο μηνιαίο της προηγούμενης ανασκόπησης που προαναφέρθηκε. Ο ελάχιστος στόχος του σήματος πώλησης είναι λίγο χαμηλότερα στις 1629, όμως αυτό δεν προκύπτει από τεχνικά δεδομένα αλλά από το risk management. Για την ώρα ο καλύτερος οδικός χάρτης που έχουμε στη διάθεσή μας εκτός από τις κυματικές εκτιμήσεις των φίλων μας, φαίνεται να είναι το κανάλι - πτωτική αποκλίνουσα σφήνα το οποίο σέβονται απόλυτα οι τιμές του δείκτη.

Δείτε και τη διάσπαση της αποκλίνουσας σφήνας  εδώ και την ενεργοποίηση μίνι Δ.Κ εδώ (27/3)

Το υποτιθέμενο σήμα του δείκτη ήταν κι μοναδική άξια λόγου μεταβολή των παραμέτρων στο πινακάκι μας στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ Δ.Π

ΠΕΙΡ Δ.Π

ΠΕΙΡ (jojos)

SPX και UPD εδώ

SPX (fasokinigos)

ΔΤΡ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.