ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Συνέχιση της πλαγιοκαθοδικής κίνησης – ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΤΕ, EUROBANK: Σε κάθετη πτώση

Η πλαγιοκαθοδική κίνηση συνεχίζεται χωρίς πάντως να έχει χαλάσει ακόμα η πιθανότητα να σχηματίζεται ο δεξιός ώμος του ανεστραμμένου ΩΚΩ στον οποίο έχουμε αναφερθεί σε όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις. Η τάση των fractals είναι καθοδική και έχει δώσει και μια S.S.B (short setup bar) το χαμηλό της οποίας διασπάστηκε και χθες και σήμερα ενδοσυνεδριακά, όχι όμως και με κλείσιμο. Κανένας από τους στόχους του πρόσφατου σχηματισμού διπλής κορυφής δεν έχει πιαστεί ακόμα, αλλά όσο η τάση δεν αλλάζει οι πιθανότητες να πιαστούν τουλάχιστον αυτοί οι στόχοι είναι μεγάλες. Σε περίπτωση επίτευξής τους θα δοκιμαστεί και η στήριξη από την V που κράτησε τον δείκτη στην τελευταία του διόρθωση κι αποτελεί την πλησιέστερη σημαντική στήριξη.

Για να αλλάξει η ημερήσια τάση απαιτείται η διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία high fractals που αυτό το διάστημα είναι στις 655,92 μονάδες. Αν οι τιμές καταφέρουν να διασπάσουν αυτό το επίπεδο θα έχει επιβεβαιωθεί και ενεργοποιηθεί ο ανεστραμμένος ΩΚΩ και θα κοιτάμε το υψηλό των 670,21 μονάδων πάνω από το οποίο ενεργοποιείται και ο σχηματισμός διπλού πυθμένα που βλέπουμε στο γράφημα. Η βάση αυτού του σχηματισμού στο πρόσφατο χαμηλό της 9ης Φεβρουαρίου είναι και η επόμενη σημαντική τεχνικά στήριξη του δείκτη σε περίπτωση που διασπαστεί η V.

Εξυπακούεται ότι αν αλλάξει και πάλι η τάση θα έχει βελτιωθεί το κλίμα σε επίπεδο προσδοκιών ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Μέχρι τότε τα πτωτικά σενάρια είναι επικρατέστερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ long term scenario (Μ. Αγγελίδης)

ΕΥΡΩΒ (Lorac)

ΔΤΡ

ΕΥΡΩΒ αλλαγή εβδομαδιαίας τάσης

ΕΤΕ ημερήσιο διάσπαση  - 60λ επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων

ΙΝΤΚΑ επίτευξη στόχων Δ.Π

ΕΧΑΕ (Lorac)

ΑΛΦΑ σενάριο

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.