ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ανασκόπηση 13/3/17 – FTSE (Goldfish) 12/3/17 – EUROΒANK, JUMBO, ΠΕΙΡΑΙΩΣ: INTRADAY 14/3/17

Η τάση είναι τυπικά ανοδική αν και ανύπαρκτη στην πραγματικότητα (ADX<10). Θετικές είναι κι οι διασταυρώσεις του RSI και του στοχαστικού με βάση τους κινητούς τους. Έχουμε ενεργοποιημένο και τον μίνι αν. ΩΚΩ έχοντας ήδη και 4 retests της γραμμής λαιμού. Από τους στόχους του έχει πιαστεί μόνο ο πρώτος. Αν πιαστεί και ο 2ος θα έχουμε διασπάσεις των βραχυπρόθεσμων καθοδικών γραμμών τάσης Ζ και Ρ και βελτίωση της τεχνικής εικόνας. Αντίθετα η εικόνα χαλάει πολύ κάτω από τα 0,232 ευρώ και αλλάζει η τάση σε καθοδική. Όλα είναι τόσο κοντά που θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι τιμές είναι στην κόψη του ξυραφιού περιμένοντας τα νεώτερα από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων.

Κάπως καλύτερη είναι η εικόνα στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί. Η G είναι πιο χαμηλά από την Ζ του ημερήσιου και η διάσπασή της είναι το ελάχιστο ζητούμενο για ανοδικές σκέψεις.

Τέλος μια ματιά στο μηνιαίο, να μελαγχολήσουμε λίγο, στο βαθμό που η πορεία της ΕΤΕ ταυτίζεται με τις προοπτικές της οικονομίας μας, αλλά και να καταγράψουμε κάποιες στατιστικές παρατηρήσεις οι οποίες βέβαια μπορεί στο μέλλον να αποδειχθούν χωρίς καμιά ιδιαίτερη σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE (GOLDFISH)

10ετές (nele) & εδώ από τον τεο

ΓΔ μηνιαίο (Lorac)

ΜΠΕΛΑ 14/3 ενεργοποίηση LSB και σχόλιο του niκolas2300 εδώ

ΠΕΙΡ 14/3 & εδώ η ματιά της Νάντιας

ftse 30m intraday ματιές

ΕΥΡΩΒ (Τάσος), Μ. Αγγελίδης εδώ, εδώ κι εδώ

ΕΧΑΕ (Lorac)

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: