ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΙΓ 8/3/17

Ανοδικές διασπάσεις με όγκο σήμερα για την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, όγκος που σε πρόσφατες περιπτώσεις πάντως δεν αποδείχθηκε καλός για τη συνέχεια. Στο ημερήσιο κι εβδομαδιαίο διάγραμμα που ακολουθούν βλέπουμε τους στόχους των διασπάσεων για τη μετοχή που βρίσκεται ξανά σε ανοδική τάση στο ημερήσιο.

  Στο εβδομαδιαίο λογαριθμικό η διάσπαση της R1 είναι ακόμα ζητούμενο, όπως κι η υπέρβαση των 1,26 προκειμένου να έχουμε αλλαγή τάσης.

Δείτε και την άποψη του Παναγιώτη για το χαρτί.

 

Περισσότερες μεταβολές σήμερα στις παραμέτρους με τα περισσότερα χαρτιά να είναι πάλι σε ανοδική τάση, ακόμα κι η ΓΕΚΤΕΡΝΑ που μόλις χθες είχε γυρίσει καθοδική διασπώντας μάλιστα καθοδικά το επίσης καθοδικό τρίγωνο. Ο νέος στόχος από τη σημερινή αντίστροφη διάσπαση είναι στο διάγραμμα και το πινακάκι.

Για τον ΟΠΑΠ και τον FTSE είχαμε εκτεταμένες αναφορές στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά και σε ΜΥΤΙΛ - ΜΙΓ όπου είχαμε σημαντική άνοδο του επιπέδου κάτω από το οποίο αλλάζει πλέον η ημερήσια τάση, μετά από την ολοκλήρωση του σχηματισμού ενός ακόμα low fractal στο ημερήσιο.

Στην ΜΙΓ αξιοπρόσεκτη η αδυναμία κάθε που πλησιάζει να κλείσει το gap στα 1,71 και το σημερινό κερί παρά το ανοδικό gap, οδηγεί σε σκέψεις για μίνι σχηματισμό Δ.Κ. Παρά την άνοδό του, το επίπεδο αλλαγής τάσης είναι ακόμα πολύ χαμηλά στα 1,38 κι αν ξεκινήσει για εκεί θα σκεφτόμαστε ακόμα και την μεγάλη Δ.Κ στα 1,70. Το σημερινό κερί πάντως ενεργοποίησε τη προχθεσινή 1η LSB μετά τις 14:30 με τις παραμέτρους να είναι στο πινακάκι. Το στοπ μπήκε στο χαμηλό του προχθεσινού κεριού αφού κάτω από εκεί ενεργοποιείται κι η μίνι Δ.Κ που προαναφέρθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ - ΕΛΛΑΚΤΩΡ (dimivax)

ftse άνοδος επίπεδου αλλαγής τάσης & στοπ

ΜΟΗ στόχος αν ΩΚΩ (Αμέτοχος)

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: