ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 3/3/17: Εβδομαδιαία ανασκόπηση κι η ματιά του Τάσου – Επικαιροποίηση 6/3/17

Θα ξεκινήσουμε από το πως βλέπει ο φίλος μας ο Tasos τον δείκτη χρησιμοποιώντας τα διαγράμματα με τα κλεισίματα αντί των κεριών...

βλέπουμε σε κλείσιμο ότι έκανε διόρθωση 38,2 % σε όλη την κίνηση

Αν δεχτούμε την μέτρηση αυτή έκανε διόρθωση 50% απο την εκκίνηση του 3.
Προσωπικά δεν υιοθετώ αυτό το σενάριο ΕΚΤΟΣ κι άν τρέχουμε το C...

...αν λοιπόν ισχύει η μέτρηση τότε έκανε διόρθωση 61,8% ως iv και πάει για ολοκλήρωση του 3

...και θα ολοκληρώσουμε μια ματιά στις δικές μου σημειώσεις με τα ... τετριμμένα, σε συνέχεια της προηγούμενης ανασκόπησης, μια και για τα κύματα έχω κατά νου αυτά που μας έχουν γράψει ο SAL κι οι υπόλοιποι φίλοι ως βασικό σενάριο.

Από τη στιγμή που τα βασικά σημάδια μου λένε ότι η τάση είναι ανοδική στο μεσοπρόθεσμο θεωρώ ότι τυχόν νέα προσέγγιση των πρόσφατων χαμηλών είναι διόρθωση άρα και ευκαιρία αγορών. Το ανοδικό βάσει των fractals χαλάει κάτω από την περιοχή των 600 μονάδων χοντρικά και κυρίως με παραβίαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία low fractals που αυτή τη στιγμή είναι στις 572,41 μονάδες. Η σχέση πάντως μεταξύ των ΕΚΜΟ20 και 22 εβδομάδων αλλάζει δύσκολα όπως βλέπουμε και στις σημειώσεις στο διάγραμμα.

Στο ημερήσιο είχαμε τελικά τον αναμενόμενο σχηματισμό δεξιού ώμου αλλά οι απόπειρες ενεργοποίησής του αν. ΩΚΩ απέτυχαν προς το παρόν, αφού ειδικά για τα κεριά απαιτείται υπέρβαση του τελευταίου 7b high fractal που θα μας θέσει στόχο προς τα 718 ευρώ. Η τάση βέβαια παραμένει κι εδώ ανοδική.Ζητούμενο για τους long να μην έχουμε παραβίαση του 7b low fractal στις 642,89 αφού έτσι ενεργοποιείται κι ο μίνι σχηματισμός διπλής κορυφής που μπορεί να φέρει τις τιμές στα όρια αλλαγής της ημερήσιας τάσης.

Επικαιροποίηση 6/3/17 14:30 - Ενεργοποίηση Δ.Κ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΧΑΛΚΟΡ

ΥΓΕΙΑ

ΜΙΓ (ΤΑΣΟΣ)

ΜΥΤΙΛ (Lorac)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.