ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 24/2/17

`

Δεν άλλαξε και τίποτα ιδιαίτερο την εβδομάδα που πέρασε. Στο εβδομαδιαίο είχαμε την ολοκλήρωση ενός low fractal στα χαμηλά του μήνα, οπότε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία αντίστοιχα είναι πλέον στα 1506,64. Κάτω από εκεί μπορούμε να λέμε ότι βάσει fractals η τάση είναι καθοδική.

Ο δείκτης γύρισε από την πρώτη ζώνη στήριξης (1632-1615) αφού έπιασε τους στόχους των πτωτικών σχηματισμών του και επέστρεψε σε ανοδική τάση και στο ημερήσιο. Η ανοδική διόρθωση (;) σταμάτησε προς το παρόν ενώπιον της G και των οριζόντιων αντιστάσεων των πρόσφατων τοπικών υψηλών, το τελευταίο από τα οποία είναι ένα από τα λεγόμενα 7b fractals. Μετά την ανοδική αλλαγή της τάσης έχουμε ήδη 2 Long Setup Bars (L.S.B) ενώ για το ΣΜΕ του δείκτη είναι ήδη σήμα αγοράς με στοπ στο χαμηλό μήνα ή όπου διαμορφωθεί ένα άλλο low fractal υψηλότερα. Και στο ΣΜΕ έχουμε ήδη δυο LSB σχηματισμένες στα δυο τελευταία κεριά.

Στο 240λ βάλαμε την πιθανότητα αν σχηματίζεται ο δεξιός ώμος ενός μεγαλύτερου ανεστραμμένου ΩΚΩ και όπως συμβαίνει σε όλους τους ίδιους σχηματισμούς  παίζει σοβαρά και το αντίθετο ενδεχόμενο, να έχει δηλαδή ήδη σχηματιστεί μια διπλή κορυφή.

Ο στόχος του μικρού αν. ΩΚΩ προσεγγίστηκε αρκετά στην τελευταία κορύφωση του δείκτη.

Οι μεταβολές των παραμέτρων για τον δείκτη το τελευταίο διάστημα είχαν συγκεντρωτικά ως εξής:

Τέλος μια ματιά στις τελευταίες μεταβολές στο πίνακα με τους 21 τίτλους...

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.