ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μηνιαία κι εβδομαδιαία ανασκόπηση

Μετά το αριθμητικό η R διασπάστηκε αυτό το μήνα και στο λογαριθμικό διάγραμμα ενώ και η τάση με βάση τα μηνιαία fractals είναι πλέον ανοδική, ενώ ξεπεράστηκε και η αντίσταση της παλιάς στήριξης D.

Και στο εβδομαδιαίο η τάση είναι ανοδική από τα 1,38 και πρέπει να χαθούν τα 1,22 για να αλλάξει και πάλι. Τελευταίο εμπόδιο η κατερχόμενη R1 από το υψηλό του Απρίλη 2014 και η G παράλληλη της S της κυριότερης γραμμής τάσης - στήριξης των τιμών.

Στο εβδομαδιαίο με την πιο κοντινή εικόνα πάντως πρέπει να έχουμε την προσοχή μας τόσο στον  RSI που είναι στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών όσο και στο στοχαστικό που είναι σε επίπεδα από τα οποία έδωσε σοβαρή υποχώρηση των τιμών την τελευταία φορά.

Τέλος στο ημερήσιο μια επανάληψη των στόχων που έθεσαν οι ανοδικές διασπάσεις και των επιπέδων διάσπασης της σημαίας που σχηματίζεται μετά το πρόσφατο υψηλό.

Τέλος μια ματιά στο συγκεντρωτικό με τις τελευταίες μεταβολές στις παραμέτρους των διάφορων σχηματισμών τις οποίες μπορούμε να δούμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις για το χαρτί.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.