ΔΕΗ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, DAX, S&P500 21/2/17

 

Η κατ'αρχήν συμφωνία για επιστροφή της τρόϊκας στην Αθήνα (με το μαστίγιο) άρεσε φαίνεται στην αγορά με αποτέλεσμα το γαλάζιο να επικρατεί και πάλι στην ημερήσια τάση των τίτλων που έχουμε στο πινακάκι μας. Κι είναι ακόμα η ΜΙΓ και η ΤΕΝΕΡΓ που ετοιμάζονται κι έχουν δώσει ως τώρα υψηλότερες τιμές από το επίπεδο που αλλάζουν τάση χωρίς όμως να καταφέρουν να κλείσουν πάνω από αυτό. Κατά τα λοιπά είχαμε την 3Ε που έπιασε όλους τους στόχους της και συνεχίζει ακάθεκτη, τον ftse που έπιασε τον πρώτο στόχο του αν. ΩΚΩ του και παραλίγο να αγγίξει και τον δεύτερο καθώς και την ενεργοποίηση ανοδικών σχηματισμών σε ΟΠΑΠ, ΜΙΓ και ΔΕΗ που θα την δούμε παρακάτω.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι τιμές μετά την συγκράτησή τους στην Κ κατευθύνονται στην πάνω πευρά του καναλιού όπως είχε πιθανολογηθεί.

Αλλαγή τάσης σε ανοδική σε ανοδική και ενεργοποίηση σχηματισμού διπλού πυθμένα με τους στόχους στο διάγραμμα και το πινακάκι μας. Η τάση γίνεται ξανά καθοδική αν χαθούν τα 2,47 ευρώ.

Απενεργοποίηση του ΩΚΩ κι από ότι φαίνεται οι πωλητές αρκέστηκαν στον πρώτο στόχο του και λίγο παρακάτω, πιάνοντας και τον στόχο του σήματος πώλησης από τα fractals εδώ και μέρες, όπως βλέπουμε και στο συγκεντρωτικό με τις μεταβολές του χαρτιού από τα μέσα του Γενάρη που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

DAX 21/2/17

SPX 21/2/17

ΥΓΕΙΑ 21/2/17

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.