ΟΠΑΠ, EUROBANK, ETE, ALFA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 20/2/17 – ΟΤΕ 21/2/17

Επτά οι μεταβολές της σημερινής συνεδρίασης κι ας δούμε τις πιο σημαντικές.

ΟΠΑΠ

Η ολοκλήρωση σήμερα ενός ακόμα low fractal στα 8,08 ευρώ καθιστά αυτό το επίπεδο ως κριτήριο για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης αντί του 8,01 που ίσχυε ως χθες. Δεν παύει όμως να είναι και πιθανός σχηματισμός διπλού πυθμένα που ενεργοποιείται με διάσπαση των 8,37. Οι τιμές έχουν ενεργοποιήσει και πάλι τον σχηματισμό διπλής κορυφής γύρω από την γραμμή λαιμού της οποίας παίζουν εδώ και πολλές συνεδριάσεις χωρίς να κάνουν κίνηση προς τον πρώτο έστω στόχο του σχηματισμού.  Ο RSI φαίνεται να έχει περιθώρια για χαμηλότερες τιμές αλλά ο στοχαστικός έχει σαφώς λιγότερα.

UPDATE ΟΠΑΠ 21/2/17

ΕΥΡΩΒ

Αλλαγή τάσης, stop short και ενεργοποίηση του ανεστραμμένου ΩΚΩ όπως και στην ΕΤΕ που ακολουθεί στην οποία είχαμε και απενεργοποίηση του σχηματισμού διπλής κορυφής. Οι στόχοι των ΩΚΩ είναι στον πίνακα.

ΑΛΦΑ

Αλλαγή τάσης και stop short είχαμε και στην ΑΛΦΑ ενώ στην ΠΕΙΡ που ακολουθεί είχαμε ενεργοποίηση του αν. ΩΚΩ χωρίς όμως να έχουμε τυπικά αλλαγή τάσης ακόμα.

 

Η Δ.Κ είναι ενεργοποιημένη κι έχει πιάσει μόνο τον πρώτο από τους στόχους της ενώ έχουμε κι άλλη χαμηλότερα που όμως ενεργοποιείται μόνο αν χαθεί το πρόσφατο χαμηλό. Με δυο ανοδικά gap πάντως έκτοτε και διαφαινόμενα καλά νέα από το μέτωπο της αξιολόγησης δεν κοιτάμε τους πτωτικούς στόχους αλλά αυτούς του αν. ΩΚΩ που είναι επίσης στον πίνακα με τις παραμέτρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SPX (fasokinigos)

ΟΤΕ 21/2/17

ΑΤΤ

ΔΤΡ

ΧΑΛΚΟΡ

DAX

ΓΔ

FTSE ενώπιον αντιστάσεων εδώ κι εδώ

 

 

 

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.