ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 17/2/17

Στα εβδομαδιαία διαγράμματα για την ώρα το μόνο πρόβλημα είναι οι στοχαστικοί που έχουν δώσει σήμα για χαμηλότερα κι επιμένουν. Κατά τ'άλλα όμως οι βασικές ανοδικές γραμμές τάσης V, W, T, που τόσες φορές έχουν αναφερθεί στο blog δεν απειλήθηκαν καν ούτε και στα λογαριθμικά διαγράμματα. Αντίθετα είχαμε καλή αντίδραση και κλείσιμο κοντά στα υψηλά εβδομάδας με τον ΕΚΜΟ 20 να παραμένει άνετα πάνω από τον ΕΚΜΟ 22.

Στο γραμμικό (αριθμητικό) ημερήσιο βλέπουμε ότι η ημερήσια τάση άλλαξε εμφαντικά στην τελευταία συνεδρίαση οπότε με βάση το fractal trading δικαιούμαστε να σκεφτόμαστε συνέχεια υψηλότερα. Εδώ το πρόβλημα τίθεται μόνο από τους κινητούς του RSΙ που είναι ακόμα short αλλά ως κινητοί θέλουν τον χρόνο τους. Ιδανική συνέχεια θα ήταν η διάσπαση της G και της F που θα μας έκανε να μετράμε στόχους ανοδικής διάσπασης των τριγώνων που βλέπουμε και στα εβδομαδιαία διαγράμματα. Για την ώρα έχουμε στόχους από την ενεργοποίηση του ανεστραμμένου ΩΚΩ που ήδη παρουσιάστηκε.

Η εκκρεμότητα βέβαια με την αξιολόγηση των κακών δανειστών στην καλή μας κυβέρνηση μας κάνει να έχουμε όλα τα σενάρια ανοιχτά. Κάποια από αυτά τα έχουμε ήδη δει από τον goldfish μέσα στην εβδομάδα ή/και μπορούμε να τα δούμε στο νέο blog του φίλου μας του SAL. Ας κρατάμε πάντα κατά νου ότι τυχόν διόρθωση πιθανότατα θα δώσει κάποια long setup bar (L.S.B) σε περίπτωση που έχουμε χαμηλότερο χαμηλό από τα εκάστοτε δυο πιο πρόσφατα κεριά. Από τη στιγμή που η τάση στα μεσοπρόθεσμα είναι ανοδική τόσο βάσει fractals όσο και βάσει των γνωστών κ.μ.ο σε εβδομαδιαίο και μηνιαίο, όταν έχουμε διόρθωση ψάχνουμε για ευκαιρίες εισόδου. Οι πιο τολμηροί και προσεκτικοί που συνδύασαν την θετική απόκλιση του RSI στο ημερήσιο με την προσέγγιση της  V σίγουρα είναι κερδισμένοι. Οι υπόλοιποι περιμένουμε κάποια L.S.B ώστε να μπούμε long αν παραβιαστεί το υψηλό της με στοπ στα πρόσφατα χαμηλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

UPDATE FTSE 20/2/17 με βάση το ΣΜΕ

10ετές (nele)

ΜΙΓ

ΜΥΤΙΛ

ΕΥΡΩΒ  20/2 (Μ. Αγγελίδης)

ΦΦΓΚΡΠ

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.