ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ματιές στην μεσομακροπρόθεσμη εικόνα με τη ματιά των φίλων του soltrade.gr

Μια ματιά στα εβδομαδιαία διαγράμματα μια και για το ημερήσιο έγινε εκτενής αναφορά στις 9/2/17 που ισχύει απόλυτα. Επιλέχθηκαν τόσο το διάγραμμα με τα κεριά όσο κι αυτό με τα κλεισίματα για να δούμε και τις στηρίξεις που προκύπτουν από τις γραμμές τάσης και των δυο. Ήδη η W είναι αυτή που προς το παρόν σταμάτησε την πτώση την εβδομάδα που πέρασε και είναι η μόνη ανοδική γραμμή τάσης που δοκιμάστηκε. Η τάση λοιπόν παραμένει ανοδική και βάσει fractals (με τα επίπεδα αλλαγής της στο διάγραμμα), αλλά και βάσει των ΕΚΟ 20&22 που ΔΕΝ διασπάστηκαν με κλείσιμο και βέβαια με τον Ε20 παραμένει πάντα πάνω από τον Ε22 εβδομάδων. Το πρόβλημα όπως ξαναείπαμε είναι ότι αρνήθηκε το υψηλότερo υψηλό (>1868.9) και τώρα δεν πρέπει να χαθεί το low fractal στις 1506,64 μονάδες για να μην έχουμε χαμηλότερο χαμηλό που θα είναι τεχνικά ουσιώδης επιβεβαίωση της αλλαγής τάσης αφού για να φθάσει εκεί θα έχει διασπάσει καθοδικά όλες τις γραμμές τάσης που προαναφέρθηκαν.

Ας ρίξουμε και μια ματιά στον πίνακα με τις παραμέτρους των σχηματισμών που μετά από καιρό δεν είχαν κάποια σπουδαία μεταβολή.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (VANCOULS). (BUTTιρης), (solwn)

ΔΤΡ

ΒΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

CENER

FTSE short term εκτίμηση σε 15λ και

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.