ΕΛΠΕ, AEGEAN AIRLINES: Ανοδικά βήματα – ΕΛΛΑΚΤΩΡ με τη ματιά του Lorac

Ενεργοποίηση σήμερα με την 2η προσπάθεια της long set up bar της Πέμπτης 19/1. Οι στόχοι στο διάγραμμα.

Στην ΑΡΑΙΓ έχουμε σε εξέλιξη τα καλά για τους long ενδεχόμενα που ζητούσαμε εδώ κι εδώ. Σήμερα πέρασε τον ελάχιστο στόχο των fractals που είχε πιάσει από το προηγούμενο ανοδικό, έπιασε τον πρώτο στόχο του διπλού πυθμένα (Δ,Π) κι ενεργοποίησε και τον πιο πρόσφατο Δ.Π. Έτσι εκτός από την παράλληλη που της πρόσφατης γραμμής τάσης των χαμηλών και το πτωτικό gap, έχουμε το διάγραμμα στρωμένο με ανοδικούς στόχους, αφού εκεί που τελειώνουν οι στόχοι του μπλε Δ.Π αρχίζουν αυτοί του πράσινου. Στοχαστικός και RSI βέβαια είναι ψηλά και πρέπει κάποια στιγμή να αποφορτιστούν λίγο. Η τάση προς το παρόν αλλάζει κάτω από τα 6,13 ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Lorac)

Στο θετικό για ΕΛΠΕ να προσθέσω και μια ανάλογη σκέψη για ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Μια σχέση υπάρχει άλλωστε μεταξύ ελπε-ΕΛΛΑΚΤΩΡ που είναι πιθανών στο μέλλον να μας φέρει και γεννητούρια (μιλάω για τη μικρή ΔΕΗ για όσους βαριούνται τους γρίφους).

Κατ\αρχάς το μπλε κουτάκι έδωσε διπλό μινι πάτο 1,07 και έξοδο στα 1,18 και πήγε στο 0.618% σχεδόν της κίνησης στα 1,24. Τώρα από δεξιά έχει διπλό πάτο στα 1,13 και κορυφή στα 1,19. Αν φύγει πάνω και πάει στα 1,24-1,25 οπτικά θα έχει έναν ανάστροφο ΩΚΩ έτοιμο, με μελλοντικό στόχο τα 1,35 για αρχή. Λογικά τα κάτω νούμερα έχουν την έννοια και του στοπ, με πιο ισχυρό το 1,07.

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Δείτε επίσης: