ΔΕΗ, FOLIE FOLIE GROUP, MLS (by Dionysis) : Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα γράφτηκαν στις τελευταίες αναρτήσεις για το ημερήσιο και το εβδομαδιαίο. Αρκετά ενδιαφέροντα μπορείτε να δείτε στα σχόλια της  ανάρτησης της 20/1 από τον Αδείμαντο και τον Lorac. Η τάση γίνεται ξανά ανοδική πάνω από τα 3,06 ευρώ.

Σημαντικό θα ήταν να κρατήσει η W στο εβδομαδιαίο που ακολουθεί πολύ δύσκολο) ή έστω το επίπεδο 2,73 ώστε να μην αλλάξει η εβδομαδιαία τάση που τυπικά έστω παραμένει ανοδική ή έστω ουδέτερη.

Στην ΦΦΓΚΡΠ είχαμε αλλαγή τάσης και το καλύτερο σενάριο που μπορούμε να φανταστούμε δεδομένης της θέσης του στοχαστικού και του RSI είναι να φτιάχνει διπλό πυθμένα. Για να ενεργοποιηθεί βέβαια ο σχηματισμός θα χρειαστεί να διασπάσει το πρόσφατο υψηλό και να να ξαναλλάξει την τάση.

Αντίθετα αν συνεχίσει και διασπάσει και το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία low fractals στα 17,35 ευρώ τότε πιθανότατα πάει να πιάσει και τους εναπομείναντες στόχους του μεγαλύτερου σχηματισμού διπλής κορυφής κατ' ελάχιστον. Ο στοχαστικός πάντως δίνει κάποιες ελπίδες να ολοκληρώνεται η πτωτική κίνηση. Πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι θα είναι η διάσπαση της Μ.

Ενδιαφέρουσα και η ματιά του φίλου airmech99 στο χαρτί με ένα πτωτικό σχηματισμό που θα μπορούσε να δώσει τιμές σε σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΛΣ (Dionysis) και Lorac

NASDAQ (TEO)

ΦΟΥΡΛΗΣ

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.