ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΟΠΑΠ: Σημειώσεις 4/1/17

Στο μηνιαίο διάγραμμα του δείκτη βλέπουμε την υπέρβαση του 658,99 που είναι το πρώτο μηνιαίο high fractal που διασπάται τα τελευταία χρόνια. Για την ώρα έχουμε και διάσπαση του τότε υψηλότερου κλεισίματας αλλά ο μήνας έχει δρόμο ακόμα.

Στο ημερήσιο επελέγη το διάγραμμα με τα κλεισίματα για να εστιάσουμε πάλι στις αποκλίσεις που επιμένουν παρά τα καθημερινά υψηλότερα κλεισίματα. Ίσως η διόρθωση να είναι προ των πυλών κι είναι σε κάθε περίπτωση εύλογη αλλά και καλοδεχούμενη ως ευκαιρία εισόδου σε καλύτερες τιμές, λαμβάνοντας υπόψη τα τόσα θετικά για τα οποία τόσα έχουν γραφεί στις τελευταίες αναρτήσεις αναφορικά με τις ενδείξεις που αυτά συνιστούν για αλλαγή της μεσοπρόθεσμης ή ακόμα και της μεσομακροπρόθεσμης τάσης στην αγορά.

ΟΠΑΠ

Ο 1ος στόχος του Δ.Π επιτεύχθηκε σήμερα. Η τάση παραμένει τυπικά καθοδική και η θέση πώλησης ανοικτή τυπικά αλλά αν ήμουν πραγματικά short ακολουθώντας αυτά που γράφω θα είχα κλείσει (τουλάχιστον) την θέση με την ενεργοποίηση του Δ.Π αν και στην πραγματικότητα είχα σκεφτεί εκείνη την ημέρα να βγω αγοραστής άσχετα που ακόμη μια φορά έκατσα στα ωά μου μια κι εδώ και μέρες περιμένω διόρθωση στην αγορά λόγω των αποκλίσεων στους δείκτες.

Αυτή ήταν κι η ουσιωδέστερη από τις μεταβολές στο πινακάκι μας, μαζί βέβαια με τον Ελλάκτωρα που άλλαξε τάση μετά από μήνες και για τον οποίο τα είπαμε στα πρωινά σχόλια, και την ΤΕΝΕΡΓ που πέρασε τελικά το 2,86 κι άλλαξε επίσης τάση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SPX

ΠΕΙΡ σήμα πώλησης 5/1/17

ΦΦΓΚΡΠ  neck line retest ???

ΝΗΡ (ΤΕΟ)

ΜΙΓ (Μ.ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ) κι εδώ (ΤΕΟ) κι εδώ

ΟΤΕ (STEVIE)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.