ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Ένα σενάριο 15/12/16 (Πασχάλης) – FTSE 25 (Με την βοήθεια των SAL & nele) ), ALPHA BANK, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Καθοδικοί στόχοι 14/12/16 – ΜΙΓ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 15/12/16)

ΓΔ  intraday σχόλιο-σενάριο (Πασχάλης)

περισσότερα εδώ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ 14/12/16

Σημαντικές οι σημερινές μεταβολές στο πινακάκι που αύξησαν κατά δύο τους τίτλους που είναι σε καθοδική ημερήσια τάση και με καθοδικές διασπάσεις σχηματισμών στις υπόλοιπες. Στην ΔΕΗ είχαμε και συνέχεια στην ενεργοποίηση του ΩΚΩ της με απώλεια σήμερα και των 2,90 ευρώ που επισημοποίησε την αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

Ας δούμε και μερικές ακόμα...

FTSE

Οι καθοδικές αποκλίσεις "δικαιώθηκαν" σήμερα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις 1615,66 αφού εκεί έχουμε ένα 7b low fractal που είναι καλό να μην παραβιαστεί, αφού ανοίγει προοπτικές για βραχυπρόθεσμα σήματα πώλησης και διόρθωση στα πλαίσια βέβαια της ανοδικής μεσοπρόθεσμης τάσης.

Αυτό προϋποθέτει βέβαια να μην πιάσει τον μέγιστο στόχο της η σημερινή διάσπαση που βλέπουμε στο 120λ διάγραμμα. Στο 60λ βλέπουμε και μια πιθανότητα να να τέλειωσε τουλάχιστον το πρώτο σκέλος της διόρθωσης αλλά με μεγάλη πιθανότητα να μην έχει καμιά ισχύ αυτή η βραχυπρόθεσμη μέτρηση.

Διάσπαση ανοδικής σφήνας είχαμε και στην ΑΛΦΑ που απειλεί να φέρει τις τιμές λίγο πάνω από τα 1,51 ευρώ την στιγμή που δεν θέλουμε την διάσπαση των 1,67 όπου βρίσκεται το δικό της ημερήσιο 7b low fractal κι η σημαντικότερη οριζόντια στήριξη. Η επιστροφή κάτω από τα 1,90 ακύρωσε και το ταξίδι προς τα 2,48.

Δείτε και μια μέτρηση του SAL σε βραχυπρόθεσμο για τον δείκτη καθώς και την ματιά της NELE.

Τέλος στην ΤΕΝΕΡΓ είχαμε ενεργοποίηση του ΩΚΩ που παρουσιάσθηκε χθες και αλλαγή της τάσης σε καθοδική. Το σήμα αγοράς που δεν κατάφερε να πιάσει τον στόχο του, κλείνει μόνο εφ'όσον ενεργοποιηθεί κάποια μελλοντική short set up bar ή χτυπηθεί το αρχικό στοπ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ & PAPER TRADING

ΕΛΠΕ inv. cup & handle

ΜΙΓ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

ΓΔ (cornelsen)

ΓΔ (IMALES)

EUR/USD (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

10Υ BOND (the other)

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

ΔΕΗ επίτευξη 1ου στόχου ΩΚΩ

ΤΕΝΕΡΓ επίτευξη 1ου στόχου ΩΚΩ

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: