ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Σημειώσεις 25/11/16

Μια ματιά πρώτα στο μηνιαίο και τον ΕΚΜΟ6Υ, υπό το φως όσων αναφέρθηκαν στην τελευταία μηνιαία ανασκόπηση, τρεις μόλις συνεδριάσεις πριν το τέλος του μήνα κατά τις οποίες όλα μπορούν να συμβούν.

25-m-nov25

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ότι στις 1371,02 μονάδες είχαμε διόρθωση του ανοδικού από τον Φεβρουάριο ως τα υψηλά έτους κατά 62%. Με οδηγό το ανοδικό κανάλι Κ-Κ1 και με την τάση ανοδική είχαμε κλείσιμο ακριβώς στο 62% διόρθωσης του πτωτικού από τις 1565 ως τις 1371 μονάδες το οποίο μάλιστα το είχε υπερβεί στο υψηλό του κεριού.

25-%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%ce%b525

Τα ABC και Χ που βλέπουμε βασίζονται σε ένα σενάριο για τον ΓΔ που μου είχε δώσει ένας πολύτιμος φίλος στο τέλος του Μάη ζητώντας μου όμως να μην το δημοσιεύσω και γι αυτό το ανεβάζω 6 μήνες μετά ανώνυμα έως ότου μου επιτρέψει να αναφέρω το όνομά του .

%ce%b3%ce%b4-30%ce%bc%ce%b1%ce%b7

Αυτά γιατί χθες υπενθύμισα ένα δικό μου διάγραμμα με κύματα 1 και 2 και με βάση το ότι στις 1075,20 μονάδες είδαμε τον πάτο της αγοράς. Πιστεύω ότι κάλλιστα μπορεί να έχουμε δει τον πάτο αλλά αυτό καθόλου δεν συνεπάγεται ότι δεν μπορεί και να επιστρέψουμε κοντά στα επίπεδά του σε κάποια προσεχή διόρθωση.

25-%ce%b7%ce%bc-nov25-14-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82

Το ημερήσιο με το τελευταίο 14μηνο μπήκε όχι μόνο για τους στόχους που αναφέρονται αλλά και για υπογράμμιση της αξίας που θα είχε να είχε πιστέψει κάποιος στο 61,8% που λέγαμε στο εβδομαδιαίο και να είχε μπει long στον δείκτη έχοντας υπόψη ότι οι πτωτικοί στόχοι του σχηματισμού cup & handle. Σημειώσεις κρατώ άλλωστε για να μην ξεχνιόμαστε.

Βραχυπρόθεσμα κάποιες σημειώσεις για το που θα μπορούσε να τελειώσει η πρώτη διόρθωση.

25-%ce%b7%ce%bc-nov25-3-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82

Το κερί της Παρασκευής ήταν long setup bar (L.S.B) όπως είπαμε ήδη στο πινακάκι και τώρα αν έχουμε διάσπαση του υψηλού του υποτίθεται ότι έχουμε σήμα αγοράς κατά τα γνωστά. Ωστόσο οι διορθώσεις είναι συνήθως τρικυματικές οπότε είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει άλλο ένα καθοδικό. Άρα ίσως θα έπρεπε να περιμένω χαμηλότερα κάποια επόμενη L.S.B.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΔΕΗ (IMALES)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.