ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΕΤΚΑ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 11/11/16

ΜΥΤΙΛ

%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb-%ce%b5-11-%ce%bd%ce%bf%ce%b5

Με τον RSI εκεί πάνω είναι λογικό και το κόλλημα στην Δ και να αναμένεται μια διόρθωση. Γρήγορα τα κέρδη σε μικρό χρόνο και φυσικό να παντελονιάζονται μερικά από αυτά. Αν δεν πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα η αγορά δεν τον βλέπω να πλησιάζει την βασική στήριξη της W επιστρέφοντας στην κάτω πλευρά του καναλιού του, πολλώ δε μάλλον το επίπεδο 3,68 κάτω από το οποίο αλλάζει η τάση.

Πλησιάζει πάντως στο ΑΡΡΕΧ της σφήνας W-R1 κι ίσως είναι κι αυτό συμβατό με μια διόρθωση, αν πιστέψουμε τον φίλο μας τον ΤΕΟ. Το έχουμε παρατηρήσει άλλωστε μερικές φορές και σε κάποια άλλα διαγράμματα χωρίς να είναι και κανόνας.

Στο ημερήσιο βλέπουμε ότι ο στοχαστικός έχει δώσει το σινιάλο της διόρθωσης ενώ ο RSI είναι κάτω από τους κινητούς του έστω κι αν έχουμε ακόμα τον ΑΚΜΟ 9>ΑΚΜΟ 45 όπως ταιριάζει στην ανοδική τάση που βρίσκεται το χαρτί.

Βλέπουμε επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να ξεκινήσει η διόρθωση, φτιαχτεί δεν φτιαχτεί τελικά αυτός ο δεξιός ώμος οπότε να έχουμε έναν ΩΚΩ. Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός του low fractal στα 4,98 ευρώ που είναι και το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία. Κατά συνέπεια είναι και το επίπεδο κάτω από το οποίο η τάση στο ημερήσιο γίνεται καθοδική.

%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb-%ce%b7-11-%ce%bd%ce%bf%ce%b5

ΜΕΤΚΑ

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ba%ce%b1-%ce%b5-11-%ce%bd%ce%bf%ce%b5

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ba%ce%b1-%ce%b7-11-%ce%bd%ce%bf%ce%b5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ (ΤΑΣΟΣ), (IMALES)

ΙΝΛΟΤ σήμα πώλησης

ΙΝΛΟΤ (ΤΑΣΟΣ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.