ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, S&P 500: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 11/11/16

Η διόρθωση που αναμενόταν φαίνεται να ξεκίνησε κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας με ΓΔ κι ΕΤΕ να αναστρέφουν τα σήματα αγοράς σε σήματα πώλησης και τα ανοδικά gaps να κλείνουν και στους τρεις δείκτες.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-11%ce%bd%ce%bf%ce%b5

Όπως βλέπουμε στο πινακάκι μας έξη τίτλοι ανέβασαν το επίπεδο κάτω από το οποίο η ημερήσια τάση τους γίνεται καθοδική βάσει fractals ολοκληρώνοντας τον σχηματισμό ενός ακόμα low fractal κοντά στα τωρινά υψηλά τους . Για τις τρεις από αυτές άλλωστε είχαμε ήδη "αναγνωρίσει" το που το πήγαιναν. Και για τους έξη πάντως τα επίπεδα είναι πλέον κοντά.

Αν βρεθεί χρόνος θα δούμε μια μια όλες τις τελευταίες"μεταβολές" μέσα στο ΣΚ.

Η αγορά θεωρείται αδύνατο να διαφοροποιηθεί αν στα ξένα χρηματιστήρια έχει αρχίσει διόρθωση. Το ζήτημα είναι αν θα ακολουθήσει αν οι ξένες αγορές έχουν ανοδικό υπόλοιπο.

Ο FTSE 25 προσπαθεί να μείνει πάνω από την V στο εβδομαδιαίο του, τόσο στο λογαριθμικό όσο και το γραμμικό διάγραμμα που ακολουθεί. RSI και στοχαστικός παραμένουν ανοδικοί όπως είναι τυπικά (και μόνο) κι η τάση βάσει fractals χωρίς η εβδομάδα που πέρασε να προσθέσει κάτι στα ήδη γνωστά..

25-11noe-%ce%b5

...ενώ στο ημερήσιο η τάση είναι καθοδική με δυο σήματα πώλησης ως τώρα (στο πινακάκι αναφέρεται μόνο το πρώτο). Άτσαλο το γύρισμα από τον πρώτο στόχο του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα κι αν δεν κρατήσει η V μπορεί να πιάσει αυτή τη φορά και το 100% του στόχου της διάσπασης της σφήνας D1-K1 στην καλύτερη περίπτωση.

25-11noe-%ce%b7

Στο εβδομαδιαίο διάγραμμα πάντως του SP500 που ακολουθεί βλέπουμε ότι το ενδεχόμενο ανοδικής συνέχειας είναι μεν ανοικτό αλλά η καθοδική τάση δεν έχει ακόμα ανατραπεί.

sp500-11noe

Στο ημερήσιο η τάση είναι ανοδική κι είχαμε κι οριακό κλείσιμο πάνω από την Μ χωρίς πάντως να καταφέρει να ξαναδοκιμάσει να διασπάσει την W την Παρασκευή. Ο στοχαστικός έχει γίνει ανοδικός αλλά ο RSI είναι ακόμα ουδέτερος βάσει των κινητών του.

sp500-11noe-d

...και μια ενδιαφέρουσα ματιά από φίλο Μιχ. Αγγελίδη στον δείκτη..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Τάσος)

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.