ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μηνιαία ανασκόπηση 27/10/16

%ce%b2%ce%b9%ce%bf-m-27%ce%bf%ce%ba%cf%84

Με την πρώτη ματιά θα λέγαμε ότι όσο η τιμή της μετοχής είναι σε επίπεδα χαμηλότερα της D (στην περιοχή των 1,62 ευρώ για τον Νοέμβριο) η μακροπρόθεσμη τάση είναι σαφώς καθοδική. Ένα πρώτο βήμα για την προσέγγιση της D πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη όσο η S1 μένει απαραβίαστη.

Όπως βλέπουμε στο εβδομαδιαίο η τάση έχει γυρίσει ανοδική και η Ζ διασπάσθηκε και στο λογαριθμικό διάγραμμα όπως ζητούσαμε στην ανάρτηση της 2/10.

%ce%b2%ce%b9%ce%bf-%ce%b5-27%ce%bf%ce%ba%cf%84

Στο ημερήσιο βλέπουμε ότι οι πρώτοι στόχοι επιτεύχθηκαν και το gap στα 1,47 έκλεισε, αλλά όλη η προσπάθεια σταμάτησε (προς το παρόν;) εκεί όπου κατά σύμπτωση το τρέχον ανοδικό από τον περασμένο μήνα έγινε ίσο με το προηγούμενο από το χαμηλό του Ιουνίου. Η διόρθωση έφθασε ήδη το 38,2 fibo του τελευταίου ανοδικού κι αν είναι να τεστάρει την περιοχή 1,62 όπου είναι κι ο στόχος της διάσπασης της σφήνας Ζ1-Κ1, θα πρέπει η διόρθωση να τελειώσει κάπου εδώ ή το πολύ στην Ζ1. Διαφορετικά θα μας απασχολήσουν σύντομα οι στηρίξεις Κ1 και S1. Οι όγκοι έχουν ζωηρέψει αλλά ήταν μεγάλοι και στη βουτιά της Πέμπτης και στοχαστικός έδωσε το πρώτο σινιάλο για έξοδο.

%ce%b2%ce%b9%ce%bf-%ce%b7%ce%bc-27%ce%bf%ce%ba%cf%84

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.