ΟΠΑΠ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση 27/10/16 – fractal trading

opap-w-27oct

Η τάση είναι σαφώς ανοδική αλλά ο στοχαστικός είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Από εδώ γύρω ή μέχρι την R2 και το επόμενο εβδομαδιαίο high fractal στα 8,10 ευρώ θα ήταν λογική μια διόρθωση που δεν θα θέλαμε να κατέβει κάτω από τα 7,16 γιατί αλλιώς αλλάζει η τάση σε καθοδική. Η περιοχή 8,30 πάντως αποτελεί και το μέγιστο στόχο της διάσπασης του καθοδικού τριγώνου που σχηματίστηκε μεταξύ R και S2.

Όπως βλέπουμε στο ημερήσιο λίγο υψηλότερα έχουμε και εξίσωση του τρέχοντος ανοδικού με το προηγούμενο από τον Φεβρουάριο.

opap-%ce%b7%ce%bc-27oct

Το γύρισμα σε καθοδική τάση αποδείχτηκε bear trap αφού η Κ κράτησε και αμέσως μετά κινήθηκε ανοδικά χωρίς να διασπάσει καμιά short set up bar με αποτέλεσμα να γυρίσει την τάση και πάλι σε ανοδική. Άφησε μάλιστα και ανοδικό gap στα 7,51 ευρώ που θα μας απασχολήσει όταν έρθει η επόμενη διόρθωση. Κατά συνέπεια ισχύει ακόμα η θέση αγοράς από τις 5/8/16 που έφθασε ένα μόλις λεπτό από τον ελάχιστο στόχο του και εκτός αυτού έχουμε και πρόσφατο σήμα αγοράς μετά την νέα αλλαγή τάσης.

Όσο είμαστε πάνω από τα 7,30 η τάση παραμένει ανοδική με βάση τα low fractals που έχουν σχηματιστεί ως τώρα. Τυχόν διάσπαση της αποκλίνουσας σφήνας Κ-Κ1 εντός της οποίας κινούνται καιρό τώρα οι τιμές μπορεί να δώσει κίνηση ως και 0,65 ευρώ περίπου από το σημείο διάσπασης.

 

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.