ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ 27/10/16

%ce%b3%ce%b4-%ce%b7%ce%bc-27oct

Η ανοδική κίνηση έφθασε ως στην αντίσταση της Μ της άνω πλευράς της αποκλίνουσας σφήνας που έχει σχηματιστεί με την Ν1, όπως γράφαμε στην τελευταία ανασκόπηση, όπου διερχόταν και η Ζ την οποία είχε αποπειραθεί να διασπάσει 5 φορές. Έκτοτε τρέχει μια διόρθωση με πρώτη περιοχή ενδιαφέροντος την Κ και κατόπιν το επίπεδο αλλαγής της ημερήσιας τάσης των 571,62 μονάδων. Η διόρθωση έφθασε μέχρι τη γραμμή λαιμού του τελευταίου σχηματισμού διπλού πυθμένα.

Ο στοχαστικός πάντως όπως γράφει κι ο φίλος Δημήτρης έδωσε τελικά τον σινιάλο εξόδου ενώ και ο RSI είχε σαφή πλέον απόκλιση. Επόμενες στηρίξεις (κάτω από τις 571,62 μονάδες) στην Ν και Ν1. Για την ώρα πάντως βρίσκεται πάνω από το επίπεδο αλλαγής της τάσης σε ανοδική τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα που ακολουθεί και στο οποίο δεν έχουμε κάποια ουσιαστική αλλαγή από την τελευταία ανασκόπηση .

%ce%b3%ce%b4-%ce%b5%ce%b2%ce%b4-27oct

Και μια ματιά στην εικόνα μέσα από το πινακάκι με τις παραμέτρους του fractal trading των 17 τίτλων με κυριότερη μεταβολή στην ΒΙΟ που πήρε σήμα εξόδου μέσω 2bar low.

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-27%ce%bf%ce%ba%cf%84

ΠΡΟΣΟΣΟΧΗ

Το στοπ στον ΟΠΑΠ είναι στα 6,03

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.