ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αισιόδοξες σκέψεις

ΜΥΤΙΛ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ

mytil-w-7-okt

Μετά την επίτευξη και την υπέρβαση όλων των στόχων που είχαν εντοπιστεί στις τελευταίες αναρτήσεις, μια απόπειρα να δούμε που μπορεί να σταματήσει αυτή η ξέφρενη κούρσα της μετοχής. Πρώτη υποψήφια περιοχή το εβδομαδιαίο high fractal 5.14 και η παράλληλη της W. Κυματικά όλα δείχνουν ότι η διόρθωση μπορεί κάλλιστα να τέλειωσε. Ο Nicolas2300 τα είχε πει νωρίς - νωρίς (ψάξτε και λίγο από τις TOP ΕΠΙΛΟΓΕΣ ή το TAG ΜΥΤΙΛ. Μην τα θέλετε όλα έτοιμα)...

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

ellaktvr-d-9-okt

Σε όσα είχαν γραφεί στην τελευταία ανάρτηση προσθέστε και τον ανεστραμμένο ΩΚΩ ο δεξιός ώμος του οποίου φαίνεται να ολοκληρώθηκε.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

%ce%b3%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b1-d-7-okt-w

Η εμφαντική αλλαγή τάσης στο ημερήσιο αφήνει προς το παρόν τα δυσμενή σενάρια στην άκρη και με έκανε να μετρήσω πιο λογικούς στόχους διπλού πυθμένα (στο εβδομαδιαίο) σε περίπτωση διάσπασης της Μ1, αλλά και πιο κοντινούς όπως της αποκλίνουσας σφήνας F-F1 (στο ημερήσιο) που δείχνει ότι η υπέρβαση της Μ1 είναι δυνατή.

%ce%b3%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b1-d-7-okt-%ce%b7%ce%bc

ΤΕΝΕΡΓ

%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3-d-7-okt

Γα ένα μόλις σεντ δεν άλλαξε τυπικά η τάση αλλά φαίνεται να είναι θέμα (ολίγου) χρόνου. Στο γράφημα έχουν μετρηθεί στόχοι από την ενεργοποίηση του σχηματισμού διπλού πυθμένα.

Κοιτώντας το εβδομαδιαίο κρατώ την αισιόδοξη εκδοχή να έχει τελειώσει κι εδώ η διόρθωση. Ο στόχος του Δ.Π στο ημερήσιο δεν φτάνει να ξεπεραστεί η γραμμή λαιμού του αν. ΩΚΩ που βλέπουμε εδώ αλλά σε τυχόν βελτίωση του κλίματος ποτέ δεν ξέρεις...

%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3-w-7-okt

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ γενικά περί αγοράς (κι εδώ)

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.