ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Με τη ματιά του Αδείμαντου

Ο φίλος Γιώργος (Αδείμαντος) μας έγραψε μερικά πολύ χρήσιμα για την μετοχή, έξω από τεχνικά, διαγράμματα κλπ στα σχόλια της ανάρτησης της 29/9. Προτιμώ τις παραπομπές στα σχόλια αυτά για να μην κάθομαι μια ώρα να βάζω τόνους με τα τα κόπυ πάστε που λέει κι η υπουργάρα ο Πολλάκης (@#@#[email protected]#@).

Δείτε λοιπόν εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

Και μια ματιά στις περί των  τεχνικών σημειώσεις... Αυτά που έγραψε ο Γιώργος δικαιολογούν το ότι η μετοχή είδε χαμηλότερα χαμηλά από το 2012 η μόνη, από τις μεγάλες της πραγματικής οικονομίας στο δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (πλην ΕΛΠΕ). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τιμές ξύνουν πάτους όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ακόμα χαμηλότερα...

bio-m-ap-30-sep

Τέσσερις οι βασικές γραμμές τάσης στο αριθμητικό μηνιαίο με τις τρεις από αυτές να ξεκινούν πριν από την μεταφορά της έδρας που προκάλεσε τη διακοπή διαπραγμάτευσης στα τέλη του 2013. Από αυτές η Ζ δείχνει να έχει διασπαστεί χωρίς όμως μέχρι τώρα αυτή διάσπαση να έχει προκαλέσει κανένα σοβαρό ανοδικό ξέσπασμα όπως θα δούμε παρακάτω. Λογικό κατά την άποψή μου αν λάβουμε υπόψη το αντίστοιχο λογαριθμικό γράφημα όπου η διάσπαση της Ζ και της μακροπρόθεσμης πτωτικής σφήνας ΚΖ είναι ακόμα ζητούμενο.
Όσο οι τιμές παραμένουν κάτω από την D κρατάμε στα υπόψη την πιθανότητα να ξανατεστάρει την Κ.

bio-m-ap-30-sep-log

Στο εβδομαδιαίο λογαριθμικό δείχνει σημαντική τυχόν υπέρβαση της Ζ και του επιπέδου 1,37 όπου και το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals. Σημαντικό επίσης να κρατήσει η S1.

bio-w-ap-30-sep-logbio-w-ap-30-sep

bio-d-30-sep

Σημαντική στο ημερήσιο τυχόν διάσπαση της Κ1 ή της Ζ1 που θα καθορίσει την μεσοβραχυπρόθεσμη συνέχεια αφού μπορεί να δώσει κίνηση μεγαλύτερη από 0,35 ευρώ προς την κατεύθυνση της διάσπασης. Βραχυπρόθεσμα η κίνηση γίνεται ανοδική στα 1,35 ευρώ, πάνω δηλαδή από την Ζ1. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει σχηματιστεί ένας μίνι σχηματισμός διπλού πυθμένα κι αν ενεργοποιηθεί δίνει καλές πιθανότητες στο θετικό σενάριο ενώ αν δεν τα καταφέρει παίζει κι ένας αντίθετος σχηματισμός διπλής κορυφής που ενεργοποιείται αφού διασπαστεί πτωτικά η Κ1 και το τελευταίο low fractal. Ο Στοχαστικός έχει δώσει θετικό μήνυμα ενώ και στον RSI ο ΑΚΜΟ 9 δείχνει έτοιμος για υπέρβαση του ΑΚΜΟ45.

 

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: